Jessica Alba yeniden anne oldu

Film prodüktörü Cash Warren ile evli olan 30 yaşındaki oyuncu Jessica Alba yeni doğan kızına ‘Haven Warner’ adını verdi.

Jessica Alba yeniden anne oldu
15 Ağustos 2011 Pazartesi 11:51 tarihinde eklendi, 1.053 kez okundu.

 

‘Dark Angel’ adlı televizyon dizisi ile şöhreti yakalayan oyuncu doğum yaptığı haberini Facebook sayfasından hayranlarına şöyle duyurdu:
 
‘’Herkese merhaba. Umarım güzel bir haftasonu geçiriyorsunuzdur. Kızımız Haven Garner Warren’ın Cumartesi sabahı doğması bizi çok heyecanlandırdı. Kızımız 3.2 kg ve 48 cm olarak doğdu. Şimdi sağlıklı ve mutlu! Hamileliğim boyunca bana destek olan herkese teşekkür ederim’’
 
Oyuncunun ‘Honor Marie’ adında 3 yaşında bir kızı daha bulunuyor.
 
KARNI BURNUNDAYKEN BİLE ÇALIŞTI 
Geçtiğimiz Parşembe hamileliğinin son dönemlerinde olmasına rağmen annesiyle birlikte Beverly Hills’te alışveriş yaparken görüntülenen oyuncu doğacak bebeğinin yatak odasını dekore etmek için bir mağazadan lamba aldı.
 
Hamileliği boyunca da çalışmayı tercih eden oyuncu, yeni filmi ‘Spy Kids: All The Time In The World’ün tanıtımı için son dönemde büyük bir çaba harcıyordu.
 
Çiçeği burnunda anne Alba heyecanını son olarak şu sözlerle dile getirdi:
 
‘’Kızım Honor’ı sevdiğim kadar birini sevecek olmam aklımın ucundan bile geçmezdi. Şimdi Honor da abla olacak ve bu yüzden çok heyecanlı’’