Jinekomasti erkeklerde hangi yaşlar arasında görülür

Jinekomasti Tedavisi ; meme estetik, erkeklerde, obezite dışında olan memelerdeki hücre büyümesidir. Tıbbın ve teknolojinin gelişmesiyle birlikte, jinekomastinin de müdahale şekilleri gelişmiştir.

Jinekomasti erkeklerde hangi yaşlar arasında görülür
26 Temmuz 2016 Salı 19:03 tarihinde eklendi, 2.038 kez okundu.

Jinekomasti Tedavisi ; meme estetik, erkeklerde, obezite dışında olan memelerdeki hücre büyümesidir. Tıbbın ve teknolojinin gelişmesiyle birlikte, jinekomastinin de müdahale şekilleri gelişmiştir. Genellikle cerrahi bir müdahaleyle düzeltilen jinekomasti de bazen de ilaçla tedavi yöntemi uygulanmaktadır. Ama önemli olan cerrahi müdahale ya da ilaç kullanımına gerek olup olmadığıdır. Bu yüzden hastanın yaşı, tıbbi geçmişi, kalıtsal hastalıkları ve düzenli kullandığı ilaçlar incelenir. Bütün bunlardan sonra jinekomastik müdahaleye karar verilir. Diğer bir konu da, jinekomasti erkeklerde hangi yaşlar arasında görülür?

               
Jinekomasti erkeklerde hangi yaşlar arasında görülür?
Konusunda belirli bir yaş sınırı olmasa da genellikle ergenlik dönemi sonrasındaki hastalara uygulanır. Bazen de jinekomastinin neden olduğu göğüs büyümesi daha sonra geçebilir. Ama kişiye göre değişiklik gösterebildiği gibi, bu hastalığın tedavisi 17 yaşından itibaren yapılabilir. Ayrıca kişi, memeleri büyüdüğü anda muayene olursa, müdahaleye karar verilerek psikolojik olarak da yaşanacak sorunlar engellenebilir.

 

Jinekomasti tedavi olarak basit ve sonuçları garantiye yakın mükemmellik olduğu gibi, fiyat konusunda da net ve ucuzdur. Evet ucuzdur diyorum çünkü artık bu rakamların Türkiye şartlarında pahalı olmadıklarını düşünüyorum. Jinekomasti Ameliyatı Fiyatları ortalama olarak 2016 yılı itibari ile 7,000 tl civarındadır. Bu fiyat tamamen ortalama ve muayene sonrasında mememin bozukluğuna göre herkes için ayrı bir fiyat çıkar.
 

Saygılarımla

Op Dr Ali Mezdeği