J.Lo uğruna 55bin lira

Jennifer Lopez’e benzemek isteyen iki kardeş 14 yaşından itibaren geçirdikleri estetik ameliyatlara 55 bin lira harcadı.

J.Lo uğruna 55bin lira
16 Şubat 2013 Cumartesi 14:42 tarihinde eklendi.

 

İngiltere’de yaşayan iki kız kardeş Karen ve Jennifer, hayran oldukları Jennifer Lopez’e benzemek için bir dizi estetik ameliyat geçirdi. Annelerinin de desteklediği bu karar için toplamda 55 bin lira harcadılar.
 
20 ve 23 yaşlarında olan kardeşler tepeden tırnağa estetik ameliyat oldular. İlk ameliyatını 15 yaşında olan Jennifer, göğüslerini büyüttü. Kardeşi Karen ise henüz 14 yaşındayken burnundan, bir sene sonra ise göğüslerinden estetik ameliyatı oldu.
 
Diş, göğüs, karın ve kalçasından operasyon geçiren Jennifer, “Jennifer Lopez gibi kıvrımları olan bir kadın olmak istedim. Annem ameliyat olmak için 18 yaşıma girmemi söyledi. Ancak benim ne kadar üzüldüğümü görünce bir sene sonra izin verdi” dedi.
 
Jennifer ve Kate’in ameliyat masraflarını 43 yaşındaki anneleri temizlik işinden biriktirdiği parasıyla karşıladı. İngiltere’de estetik ameliyat için 16 yaşında olmak gerekiyor. Ancak iki kız kardeş istedikleri vücuda kavuşmak için ameliyatları doğum yerleri Kolombiya’da yaptırdı.
 
Daily Mail’in haberine göre, 20 yaşındaki Karen, “Kalçamın büyüklüğü üzerime bir lanet oldu. Nereye gidersem ilgi çekiyor. Artık rahatsız olmaya başladım” sözleriyle pişmanlığını dile getirdi. Jennifer ise “Ameliyattan sonra bir kadının vücuduna sahiptim ama daha bir çocuktum. Ünlülerin mükemmel vücutlar karşısında baskı hissetmemek imkansız. Eğer paranız varsa ve sizi mutlu edecekse yapmalısınız” dedi.

NTV