Joker beyaz perdeye geri dönüyor

Warner Bros. ve DC Entertainment çekimlerine önümüzdeki yıl başlanacak olan Suicide Squad filminde Joker karakterini birkez daha seyirciler ile buluşturmayı planlıyor.

Joker beyaz perdeye geri dönüyor
09 Kasım 2014 Pazar 13:51 tarihinde eklendi, 2.442 kez okundu.
Suicide Squad filminde en çok merak edilen soru da Joker'i kimin canlandıracağı.

E Entertainment News kanalının geçenlerde yaptığı ankette en önde giden isimler Daniel Day-Lewis ve Mark Hammill olarak gözükse de Warner Bros.'un Jared Leto ile anlaşmak üzere olduğu iddia ediliyor..
 
Resmi bir açıklama yapılmamış olsa da Jared Leto'nun bir söyleşisinde gelecekle ilgili planları sorulduğunda "Şu an elimde bir projenin senaryo metinini tutuyorum. Size ne kadar heyecanlandığımı anlatamam. Fakat ne yazık ki stüdyo tüm detaylar kesinleşene kadar çenemi sıkı tutmam gerektiğine dair beni uyardı. Ancak şunu söyleyebilirim, özellikle popüler sinema tarihinde etkisi çok büyük olan ve daha önceleri Oscar'lı aktörler tarafından canlandırılan bir karakteri benim canlandırmamı istediler. Keşke bu karakterin ismini sizinle paylaşabilseydim. Çünkü taslağa her baktığımda tüylerim diken diken oluyor ve kendimi inanılmaz şanslı hissediyorum"diyerek bizce üstleneceği Joker rolü için üstü kapalı olarak ipuçları verdi.