‘Jolie yeteneksiz ve şımarık’

Geçtiğimiz ay hack’lenen Sony Pictures’a ait dökümanlar internete sızdırılmaya devam ediyor. Bilgisayar korsanlarının ele geçirdiği ve internete servis ettiği elektronik postalarda ünlü yıldız Angelina Jolie sert bir dille eleştiriliyor.

Jolie yeteneksiz ve şımarık
10 Aralık 2014 Çarşamba 19:34 tarihinde eklendi, 2.937 kez okundu.
ABD’li oynuncu Angelina Jolie hack’lenen Sony Pictures’dan sızdırılan dökümanların son kurbanı oldu. “Angelina Jolie yeteneksiz ve şımarık biri” bu sözler film yapımcısı Scott Rudin’e ait.
 
İddiaya göre, Rudin, Jolie ile ilgili fikirlerini paylaştığı elektronik postayı Şubat ayında yapımcı şirket Sony Pictures’a gönderdi. Geçen ay hack’lenen Sony Pictures’ın elinde olan bu mesaj, hacker’lar tarafından internete sızdırıldı.
 
Rudin’e ait olduğu öne sürülen başka bir elektronik postada yapımcı, Sony Pictures’ın Jolie’e çekmeyi planladıkları filmin senaryosunun beğenilmediğini söylemesini istiyor ve “Eğer siz söylemezseniz ben söylerim. Şımarık insanlara karşı toleransım yok” ifadelerini kullanıyor. Yazışmaların ardından Jolie’nin rol alacağı film iptal ediliyor.
 
Bir süre boyunca Apple'ın kurucusu Steve Jobs’un hayatını konu alan film için oyuncu arayan Sony Pictures’ın bu yönde yaptığı girişimlerin dökümanlarını da internete sızdırılan belgeler arasında. Söz konusu yazışmalara göre, filmi yapmaktan vazgeçen Sony’nin bu kararının arkasında finansal sorunlar yatıyor.
 
Geçtiğimiz günlerde James Bond serisiyle geniş bir hayran kitlesinin sahibi olan Daniel Craig, Brad Pitt, Natalie Portman, Tobey Maguire ve Sarah Michelle Gellar gibi ünlü isimlere ait olduğu iddia edilen iletişim bilgileri de Sony'i hack'leyen bilgisayar korsanları tarafından internette yayınlanmıştı.