Jorge Jesus'dan küstah açıklama!

Benfica'nin teknik direktörü Jorge Jesus, mücadele sonrasında Fenerbahçe'yi küçümseyici açıklamalarda bulundu.

Jorge Jesusdan küstah açıklama!
03 Mayıs 2013 Cuma 09:45 tarihinde eklendi, 1.221 kez okundu.

 

Benfica'nin teknik direktörü Jorge Jesus, mücadele sonrasında Fenerbahçe'yi küçümseyici açıklamalarda bulundu.
 
Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus ise, Benfica'nın yıllardır böyle bir şampiyonada finale kalamadığını belirterek, "Bugün başarılarımıza bir yenisini daha ekledik. Maçın zor geçeceğini tahmin ettik. Ama Fenerbahçe'den daha iyi bir takım olduğumuzu biliyorduk. Ondan dolayı hak ederek kazandığımızı düşünüyorum. Amsterdam'a gitmeyi hak eden taraf bizdik. Oyuncularımı ve bizlere destek veren taraftarlarımızı kutluyorum" dedi.
 
Önceki turda olduğu gibi rakibini küçümseyici laflar sarfeden Jesus, Fenerbahçe'nin önceki turda karşılaştıkları Newcastle United ve Bayer Leverkusen'den daha kötü bir takım olduğunu iddia etti.
 
Maçın devre arasında oyuncularına Fenerbahçe'den daha iyi bir takım olduklarını söylediğini vurgulayan Jesus, "Onlar da bana ikinci yarıda 3. golü bulacaklarını söyledi. Oyuncularım kendilerine çok güveniyordu. Nitekim bu güvenleriyle istediğimiz ritmi yakaladık. Fenerbahçe 2. golü attı ama bunu dert etmedik. İşler kötü gitseydi B planımız da vardı. Bunu uygulamadık. Neticede oyuncularım Amsterdam'a gitmeyi hak etti. Bizim tecrübemiz, bilgimiz var. UEFA Avrupa Ligi'nde oynayan en iyi takımlardan biriyiz. Bunun karşılığını da aldık" diye konuştu.

DHA