Justin adam mı dövdürttü?

Sık sık olumsuz davranışları ile gündeme gelen Justin Bieber'ın korumalarına adam dövdürttüğü iddia edildi

Justin adam mı dövdürttü?
18 Haziran 2013 Salı 14:52 tarihinde eklendi, 1.450 kez okundu.
Çocuk yaşta başladığı kariyerinde şöhreti kısa sürede yakalayan Justin Bieber, son zamanlarda aşırı davranışlarıyla neredeyse her gün basının gündeminde yer alıyor.
 
Şarkıcı sosyal medya üzerinden paylaştığı müstehcen fotoğraflar, konserlerine geç çıkması ya da esrar kullanırken görüntülenmesi gibi konularla sık sık gündeme geliyor.
 
Son olarak yabancı magazin sitesi TMZ’de yer alan habere göre; Miami’deki Hit Factory isimli kayıt stüdyosunun önünde Bieber’ın fotoğraflarını çekmeye çalışırken, şarkıcının korumaları tarafından saldırıya uğradığını iddia eden fotoğrafçı Jeffrey Binion silahla tehdit edildiğini iddia etti.
 
Yaşananların ardından Binion, Bieber’ın saldırıyı yönlendirdiğini iddia ederek şarkıcıya ve şarkıcının koruması Hugo Hesny’ye dava açtı.
 
Binion, Bieber’ın emri üzerine Hesny’nin kendisini duvara çarptığını, boğazından tuttuğunu ve tişörtünün altında duran silahını gösterdiğini ve o sırada kamerasından hafıza kartının alındığını söylüyor.
 
Bieber ve korumaları, üçü geçen hafta Miami’de ve biri de Cumartesi gecesi Hollywood’da olmak üzere, yakın zamanda dört benzer olaya dahil olmuşlardı.