Justin Bieber sahneyi terk etti

İTÜ Stadyumu'nda sahneye çıkan Bieber, hayranlarının büyük coşkusuyla karşılandı.

Justin Bieber sahneyi terk etti
03 Mayıs 2013 Cuma 09:28 tarihinde eklendi, 1.320 kez okundu.

 

Dünyaca ünlü pop yıldızı Justin Bieber, İstanbul'daki konserinde de hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. İki saat gecikmeli başlayan konsere yaşları 10 ile 15 arasında değişen hayranları adeta akın etti. 
 
Bieber'ın konserinde beklenmedik bir gerginlik ise geceye damgasını vurdu.
 
İstanbul Teknik Üniversitesi Stadyumu'nda müthiş coşkunun yaşandığı sırada sahneye atılan bir cisim yüzünden hayli sinirlenen ünlü pop yıldızı Bieber, hemen sahneyi terk ederek, durumun devam etmesi halinde sahneye çıkmayacağını söyledi. 
 
Bir süre kuliste dinlenen ünlü yıldız daha sonra yeniden sahne aldı.
Konserden saatler öncesi, konser alanına akın eden fanatikleri ise İstanbul trafiğini bir süre felç etti.
 
KONSER ALANI KIZLAR MATİNESİ OLDU
 
Justin Bieber konserine gelen hayranlarının çoğunluğunun kız olması dikkatlerden kaçmadı. Bir hayranı ise paylaştığı fotoğrafa 'Konser alanı tam bir kız matinesi oldu' notunu düştü.
 
OTELDEN DIŞARI ÇIKMADI
 
'Believe turnesi' kapsamında İstanbul Teknik Üniversitesi Stadyumu'nda konser veren Bieber, özel uçağıyla 2 Mayıs gecesi 20.30'da İstanbul'a gelmişti. Özel uçağından indikten sonra pasaport kontrole girmesi gereken ünlü yıldız, kontrolden korumaları eşliğinde kaçıp polisi peşinde koşturmuştu. 
 
Ünlü yıldızın Four Seasons Hotel'de kaldığı duyulunca Belieber'lar da otelin önünde toplandı. Ne var ki dünyaca ünlü pop yıldızı Justin Bieber, bu geceki konseri öncesinde tüm gün kaldığı otelden dışarı çıkmayınca, hayranları üzüntüden gözyaşı döktü.

DHA