"Juventus'a karşı cesurca oynadık"

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Juventus'a zor anlar yaşattıklarını belirtti.

20 Şubat 2014 Perşembe 23:32 tarihinde eklendi.
Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Juventus'a zor anlar yaşattıklarını belirterek, "Bizim oralarda horon dik oynanıyor. Bizde futbolu burada dik oynadık. Her türlü sonuç var futbolda. Bizde rakibimizi Trabzon'da 3-0 yenebiliriz.

Juventus gibi bir takımı ikinci yarı baskı altına aldık. Demek ki bizden korktular. Önemli oyuncularını oyuna aldılar. Sonuçta karşımızda da Juventus vardı. Bu takıma karşı cesurca oynamak beni memnun etti. Oyuncularımı kutluyorum" diye konuştu.
 
Hami Mandıralı, futbolda her türlü sonucun olduğunu vurgulayarak, "Onlar bizi nasıl 2-0 yenmişse bizde onları yenebiliriz. Biz bugün çok güzel şeyler yaptık. Oyuncularım gerçekten hiç oyundan kopmadılar. İkinci yarı baskı altına aldık rakibi. Bu mücadele devam ettikçe taraftarlarımız da Mutlu oluyorlar. Trabzonspor daha iyi oynamalı daha çok mücadele etmeli.

Mevcut kadromuz içerisinde en iyi sonucu almaya çalışıyoruz. Juventus İtalya'nın lideri. Bize çok fazla baskı yapmadılar ilk dakikalarda biz biraz panik yaptık. Pirlo'nun forvet hattını desteklemesini düşünerek böyle sahada yer aldık. İkinci yarı bu hamleler olunca daha şık bir oyun ortaya çıktı. Elimizdekilerin en iyisinden faydalanmaya çalışıyoruz, oyuncu arkadaşlarımda performanslarının üstüne çıkmaya çalıştı. Karşımızda Juventus gibi futbol devi var. Juventus'a karşı cesurca oynamak atak bulmak kolay değil" diye konuştu.
 
Mandıralı, verilmeyen gol pozisyonuyla ilgili olarak ise "Verilmeyen net bir golümüz var. Canımız yandı. Türkiye'ye çizgi hakemleri konusunda mesaj vermiştik. Şimdi UEFA'ya mesaj vermiş olduk" dedi.

DHA