Kaan kapıdan ayrılmıyor!

Oyuncu Kaan Urgancıoğlu eski sevgilisi Derin Mermerci ile barışmak için, Mermerci'nin evinin kapısından ayrılmıyor

Kaan kapıdan ayrılmıyor!
04 Mart 2013 Pazartesi 14:04 tarihinde eklendi, 1.207 kez okundu.

 

Oyuncu Kaan Urgancıoğlu'nun eski sevgilisi Derin Mermerci'den vazgeçmeye niyeti yok. Geçtiğimiz ay Taksim'deki bir mekanda ettikleri şiddetli tartışmanın ardından ayrılan çift, o gün bugündür bir daha görüşmedi.
 
Ayrılığın ertesi gününde Mermerci'nin Taksim Residance'teki evine giden Kaan Urgancıoğlu'nu sosyetik güzel içeri almadı.
 
ASLA VAZGEÇMİYOR!
İnadını sürdüren Kaan Urgancıoğlu, dedikodulara göre; önceki gece yine Derin Mermerci'nin kapısına dayandı. Güvenliğin içeriye almadığı ünlü oyuncu, gece yarısı sitenin önünde bağırıp çağırdı. Kaan Urgancıoğlu, Derin Mermerci'nin evinde olmadığını öğrendikten sonra da kapıdan ayrıldı. İddialara göre; Urgancıoğlu, sosyetik güzeli yeniden kazanmak için de sürekli Derin Mermerci'yi takip edip ona mesajlar atıyor.
 
DÖNÜŞÜ OLMAYACAK
Eski sevgilisi Kaan Urgancıoğlu'nu tamamen unutan Derin Mermerci'nin çevresine; "Bir daha bu ilişkide dönüş yok" dediği söyleniyor. Sosyetik güzelin, eski aşkının ısrarlarından bunaldığı için cep telefonu numarasını değiştirip yurt dışına gideceği de iddialar arasında.
 
UÇANKUŞ