Kaan Kural sordu Harun Erdenay'a kramp girdi

Bogdan Tanjevic dönemi sona erdi. İstifa kararının basına açıklandığı toplantıda Kaan Kural ile Harun Erdenay arasında ilginç dialoglar yaşandı.

Kaan Kural sordu Harun Erdenaya kramp girdi
12 Eylül 2013 Perşembe 14:05 tarihinde eklendi, 3.818 kez okundu.
Toplantıda konuşmacıların açıklamalarının ardından soru-cevap kısmına geçildi. Bu bölümde VATAN yazarı Kaan Kural ile Harun Erdenay arasındaki diyalog ise özellikle sosyal medyada büyük yankı buldu.
 
Kaan Kural'ın "Herkes konuştu ama bir tek Harun Erdenay konuşmadı. Benim sorum kendisine. O nasıl görüyor bu felaket turnuva performansını ve nasıl bir değerlendirmede bulunacak?" sorusunun üzerine Harun Erdenay tam söze girecekken 'Offff' dedi ve bacağına kramp girdi.

'Çok fena ya.. Başkanım kramp girdi.. Herhalde stresten..' diyerek sözlerine devam eden Erdenay, soruya 'Ya bazen böyle kötü dönemler yaşanıyor, biliyorsun sen de, olabiliyor yani' diyerek cevap verdi.
 
Erdenay daha sonra "Ya bir de biliyorsun, bize karşı İtalya %60'la, diğeri %70'le soktu" deyince Kaan Kural araya girerek, "Harun oralara hiç girmeyelim istersen, çünkü Finlandiya %32 ile şut sokarak yendi bizi" dedi.
 
Bu diyalog twitter'da sürekli paylaşılmaya başlarken, Kaan Kural'a da birçok espirili ve olumlu tepki yağdı.
 
Kaan Kural'ın "Dopingle 'sıfır tolerans' politikasıyla mücadele ediliyor. Doping cezası almış sporcuları cezası biter bitmez milli takıma almak ne kadar doğru?" şeklindeki ikinci sorusu da yine twitter'da büyük ilgi gördü.