Kaçak içki ve sigara operasyonu

Eyüp'te, yılbaşı öncesi kaçak içki ve sigara avına çıkan polis, yaklaşık 1 milyon lira değerinde kaçak ürün ele geçirdi. Konuyla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Kaçak içki ve sigara operasyonu
31 Aralık 2012 Pazartesi 20:13 tarihinde eklendi, 1.023 kez okundu.

 

Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş büro Amirliği ekipleri, yılbaşına saatler kala kaçak içki ve sigara operasyonu düzenledi. Gelen ihbarları da dikkate alan polis, Alibeyköy'deki adrese yaptığı baskında piyasa değeri 800 bin lirayı bulan kaçak içki ve sigaraya el koydu. Ele geçirilen 5 bin 200 şişe içkiden bin kısmının sahte olduğu belirlendi. İş yerinde ve evde yapılan aramalarda kaçak içkilerin yanı sıra yine piyasa değeri yaklaşık 200 bin lirayı bulan 4 bin paket kaçak sigara ve puro da ele geçirildi. 
 
Aramalarda kaçak ve sahte içki ile sigaranın yanı sıra 1 top rulo halinde kullanıma hazır sahte bandrol ile bandrol yapımında kullanılan malzemeler, bir adet ruhsatsız tabanca bulundu. Olayla ilgili, karı-koca oldukları öğrenilen V. K. ve G. K. gözaltına alındı. Şahıslar savcılıkta yapılan sorgulamanın ardından serbest bırakıldı.

CİHAN