Kaçırılan pilotun babası fenalaştı

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta kaçırılan THY pilotlarından Murat Ağca'nın Elazığ'da yaşayan anne ve babası haberi aldıktan sonra büyük üzüntü yaşadı.

Kaçırılan pilotun babası fenalaştı
09 Ağustos 2013 Cuma 18:10 tarihinde eklendi.
Kalp rahatsızlığı bulunan ve oğlunun kaçırılma haberini alınca fenalaşan 70 yaşındaki Zeki Ağca, hastaneye götürüldü. Oğlu ile dün telefonla görüştüğünü belirten Ağca, hayırlı bir haber beklediklerini söyledi.
 
Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta bu sabah kaçırılan THY pilotlarından Murat Ağca'nın Elazığ'da yaşayan 4 çocuk babası 38 yaşındaki Zeki Ağca ile annesi 65 yaşındaki Emine Ağca, oğullarının kaçırıldığını öğrenince büyük üzüntü yaşadı. Kalp hastası olan baba Zeki Ağca, haberi alınca rahatsızlanarak yakınları tarafından Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada gördüğü tedavinin ardından Doğukent Mahallesi Itri Caddesi üzerindeki evine gelen Zeki Ağca, yakınları ile oğlundan gelecek iyi bir haberi bekliyor.
 
Oğlunun kaçırılma haberine televizyondan öğrenen yeğeninin kendisine bildirmesiyle öğrendiğini belirten Zeki Ağca, "Televizyondaki alt yazıları görünce ben ve annesi yıkıldık. Ben fenalık geçirdim komşularımın çağırdığı ambulansla hastaneye götürdüler. Oğlumla en son dün telefonla konuştuk. Buna Beyrut'a gideceğini ve bayrama gelemeyeceğini söyledi" dedi.
 
THY'den kendilerini ziyarete geldiklerini belirten Ağca, "Ne gerekiyorsa onu yapalım dediler. Hatta İstanbul'a gitmek istiyorsanız gönderelim dediler. Zaten orada da gelinimin yanına gitmişler. Gereken ilgiyi alakayı gösteriyorlar. Devletimiz sağ olsun devredeler. Bekliyoruz inşallah hayırlı bir haber olur. Yetkililerden ilgilenmelerini bekliyoruz ki ilgileniyorlar da. Hiç şüphemiz yok gereken ilgi alaka gösteriliyor. Sağ olsun İçişleri Bakanlığı, Başbakan. Türk Hava Yolları hepsi devrede ilgileniyorlar. Hayırlı haber bekliyoruz inşallah" dedi.
 
Pilot Ağca'nın annesi Emine Ağca, "Zaten babası hasta anjiyo olacaktı. Onunla uğraşıyorduk. En son Mısır'a gittiği zaman konuşmuştuk. Bekliyorum işte hiçbir şey diyemiyorum. Allah'tan çocuğumu istiyorum. En son 6 ay önce görmüştüm. Telefonla görüşüyorduk. Gelecekti işte geleceğim demişti" dedi.
 
Evli ve 2 çocuk babası olan Pilot Murat Ağca'nın eşi Nur'un 2 yaşındaki kızı İdil ve 3 aylık oğlu Uras ile birlikte İstanbul'da oturdukları belirtildi.

DHA