Kaçırılan sanayici için özel ekip kuruldu

Gaziantep'te, geçen çarşamba gecesi evine dönerken kaçırılan sanayici Ahmet Şireci'ye halen ulaşılamadı. Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, henüz izine ulaşılamayan sanayicinin bulunması için özel bir ekip kurduklarını söyledi.

Kaçırılan sanayici için özel ekip kuruldu
29 Kasım 2013 Cuma 18:34 tarihinde eklendi, 1.080 kez okundu.
 
 
Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, ünlü tekstilci Ahmet Şireci'nin çarşamba gecesi geç saatlerde evine dönerken yolunu kesen araca çarptıktan sonra otomobilinden indirilerek kaçırıldığının ihbar edilmesinin ardından çalışma başlattıklarını söyledi.

İhbarın ardından çok yönlü soruşturma başlatıldığını ve her türlü bilginin değerlendirmeye alındığını ifade eden Aydın, "Şu ana kadar bir gelişme yok. Elimizdeki bilgi ve bulguları ile şu an için kamuoyuyla paylaşmayı doğru bulmuyoruz. Ahmet Şireci'nin bulunması için bünyemizde özel bir ekip oluşturduk. Konusunda uzman arkadaşlarımızın yer aldığı özel ekip titiz bir şekilde çalışmasını sürdürüyor" dedi.
 
Aydın, tekstilci Şireci'yi kaçırdığı iddia edilen kişilerin şu ana kadar Şireci ailesi ile temas kurmadığını da sözlerine ekledi.

DHA