Kadakal'ın cenazesini ailesi aldı

37 yaşındaki Serdar Kadakal'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi ardından yakınları tarafından alındı.

Kadakalın cenazesini ailesi aldı
14 Eylül 2013 Cumartesi 19:16 tarihinde eklendi.
Kadıköy'deki eylemler sırasında polisin attığı gazdan çalıştığı işyerinde etkilenerek kalp krizi geçirmesi sonucu öldüğü iddia edilen 37 yaşındaki Serdar Kadakal'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi ardından yakınları tarafından alındı.
 
Serdal Kadakal'ın saat 23.09'da çalıştığı işyerinden kalp krizi geçirdiği ve arkadaşları tarafından kaldırıldığı Kadıköy Şifa Hastanesi'nde hayatını kaybettiği bildirildi.

Adli Tıp Kurumu'na gelen kardeşi Sibel Kadakal, "Çok sevilen bir müzisyendi. Kalp kapakları değişmişti ama hepimizin sağlık sorunları var. Normal bir insanın dahi maruz kaldığında zarar gördüğü bir şey, rahatsız bir insanın vücudunda daha farklı tepkilere yol açıyor. Maalesef Serdar'ı kaybettik. Nefes alamıyorum diyordu. Evi Moda'daydı. Orada kaldırımlar sökülmüştü, ateşler yakılıyordu. Olayların çok içindeydi. Dışarıya çıkmasına gerek yoktu, içerde de yaşadı aynı şeyi. Zaten içeriye giren gaz herkesi etkiliyordu. Küçük bir alandı. Uyardık işe gitme diye. Boğazı ve göğsü ağrıyordu. Bu şikayetleri vardı. Bugün de gitme çalışmaya dedik. Olay sırasında yanında değildim. O çalışıyordu, biz evimizdeydik. Eşi fenalaştığı gün yanındaydı. O sırada ilkyardım bilen bir doktor kalp masajıyla hayata döndürmüş. Genç bir ölüm. Nedenler ve niçinlerimiz var" dedi. Serdal Kadakal'ın cenazesi Erenköy'deki Böcekli Camii'nden kılınacak cenaze namazının ardından Paşabahçe Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi. 

DHA