Kadıköy Bölgesi Avukatlık Hizmetleri

Avukatların mesleklerini icra ederken uymaları gereken belirleyici unsurlar vardır. Bunları Avukatlık Kanunu, Türkiye Barolar Birliği Avukatlık Kanunu Yönetmeliği, Türkiye Barolar Birliği Meslek Kuralları şeklinde saymak mümkündür

Kadıköy Bölgesi Avukatlık Hizmetleri
11 Ocak 2019 Cuma 13:58 tarihinde eklendi, 1.097 kez okundu.

Avukatların mesleklerini icra ederken uymaları gereken belirleyici unsurlar vardır. Bunları Avukatlık Kanunu, Türkiye Barolar Birliği Avukatlık Kanunu Yönetmeliği, Türkiye Barolar Birliği Meslek Kuralları şeklinde saymak mümkündür. Burada yer alan madde ve kurallardan mesleğini icra eden tüm avukatlar sorumludur. Büyük bir insan nüfusuna sahip olduğu için Kadıköy avukat sayısı ve faaliyetleri bakımından ülkenin en yoğun bölgelerinden biridir. Türkiye bir hukuk devletidir. Hukuk çok geniş bir alana yayılmış bir düzlemde yaşar. Bu yüzden uzmanlık gerektiren mesleklerin başında hukuk adamı olmak gelmektedir. Hukukçular eksik veya hatalı bilgiye sahip olma hakkı taşımazlar. Onlar uzmanı olduğu konularda yetkin, bilgi sahibi ve ne yaptıklarını bilen kişiler olmak zorundadırlar.

 

Kadıköy’de Avukat mı Arıyorsunuz ?

 

Kadıköy bölgesi avukatlık hizmetleri anlamında biz Aytaç Yavuz Avukatlık ve Danışmanlık olarak daima yanınızdayız. Deneyimli, birikimli ve dinamik kadromuzla hukuki anlaşmazlıklarınızı çözüme kavuşturuyor, yarınlara daha güvenli ve mutlu bakmanıza yardımcı oluyoruz. Avukatlar müvekkillerinin hakkını arayan kişilerdir. Bu da onların adaleti tesis etmek anlamında bir faaliyette bulundukları anlamına gelir. Avukatlık mesleğine başlarken, bu mesleği seçen kişi bir yemin etmekte, bu yemin de hukuka, ahlaka, avukatlık mesleğinin onuruna göre hareket edeceğini beyan etmektedir. Avukatlık mesleğini icra ederken ilkeler oldukça önemlidir. Kadıköy avukat tercihinde tüm bu bileşenlerin göz önünde bulundurulması sürecin daha sağlıklı yürümesine katkı sağlayacaktır.

 

Sizlere Sunduğumuz Hizmetler

 

Aytaç Yavuz Avukatlık ve Danışmanlıkolarak hukuku ilgilendiren tüm konularda yanınızdayız. Faaliyet alanlarımız, hukukun ilgilendiği tüm alanları kapsamaktadır. Bu geniş çalışma alanını Bilişim Hukuku, Ticaret hukuku, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku, Ceza hukuku, İcra ve İflas hukuku, Aile hukuku, İdare Hukuku, Fikri Mülkiyet Hukuku, Sözleşmeler Hukuku, Tüketici Hukuku ve Arabuluculuk Süreç Yönetimi şeklinde saymak mümkündür. Görüldüğü üzere avukatlık, uzmanı olunduğu alanda üst düzeyde bilgi birikimine sahip olunması gereken bir meslektir. Bu konularda ihtiyaç duyduğunuz her türlü desteği, özellikle Kadıköy bölgesi avukatlık hizmetleri arayışınızda hemen yanınızda durdurduğumuzu belirtmek isteriz. Tecrübeli, birikimli ve dinamik kadromuzla size hizmet vermekten mutluluk duyacağız.
 

Daha fazlası için : http://aytacyavuz.com/