Kadıköy'de can pazarı

Kadıköy D-100 Karayolu üzerinde meydana gelen iki aracın karıştığı trafik kazasının ardından can pazarı yaşandı.

03 Eylül 2009 Perşembe 14:49 tarihinde eklendi.

Kadıköy D-100 Karayolu üzerinde meydana gelen iki aracın karıştığı trafik kazasının ardından can pazarı yaşandı. Her iki araçta bulunan 6 yaralı, vatandaşlar tarafından çıkarılarak otoyol kenarına yatırıldı. Yaralılar burada dakikalarca ambulans bekledi.

Feci kaza saat 11.00 sıralarında Kadıköy D-100 Karayolu Otosan mevkii'nde meydana geldi. Kadıköy istikametine seyreden Murat Yanar'ın kullandığı 34 FF 5884 plakalı araç direksiyon hakimiyetini kaybederek içinde bir mobilya mağazasının katalog dağıtım ekibinin bulunduğu Renault Kango marka 34 DP 0240 plakalı araca çarptı. Kaza sırasında mobilya mağazasının aracında bulunan Mehmet Alıç, Cihan Murat Köseoğlu, Sefa Arıkan, Ercüment Gezer, Selahattin Kaplan ile diğer aracın sürücüsü Murat Yanar yaralandı. Vatandaşlar tarafından araçlardan çıkarılan yaralılar, otoyol kenarına yatırılarak bir süre ambulans beklediler. Vatandaşlar yaralıların güneşten etkilenmemesi için zaman zaman kartonla gölgelik yaparken, bazı vatandaşlar da yaralıları rahatlatmak için büyük çaba sarf etti.

MİNİBÜS SIKIŞTIRMIŞ

Görgü şahitleri, mobilya mağazası ekibinin içinde bulunduğu aracın, sağa dönüş yapmak için yavaşlayan bir minibüsten kurtulmak için ani şerit değiştirdiğini söyledi. Bu sırada hızla arkadan gelen Murat Yanar'ın kullandığı aracın çarpması ile her iki araç savrularak yoldan çıktı. Kango araçta bulunan yaralıların ikisinin takla atan araçtan fırladığı da iddia edildi.

hürriyet