Kadıköy'de Lefter unutulmadı

Fenerbahçe Kulübü'nün sponsorlarından Türk Telekom'un, vefat eden Türk futbolu ve Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis'in anısına hazırladığı dev Fenerbahçe forması, tribünde açıldı.

Kadıköyde Lefter unutulmadı
21 Ocak 2012 Cumartesi 20:11 tarihinde eklendi, 1.645 kez okundu.

 Daha önce kulüp merkezinde taraftarların ve kulüp çalışanlarının imzasına açılan, daha sonra Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde futbol takımı oyuncuları ve teknik heyeti tarafından imzalanan, ardından çeşitli noktalarda taraftarların imzasına sunulan forma, son olarak Kayserispor maçında Türk Telekom Tribünü'ne kurulan düzenekle açıldı.
    
Tribünün diğer tarafında ise "Ver Lefter'e yaz deftere. Kalbimizdesin" yazılı, Lefter'in kupalı fotoğrafının bulunduğu dev pankart açıldı.
    
Karşılaşma öncesi yapılan seremonide, dev forma hazırlanan düzenekle aşağıdan tribün çatısına doğru açıldı. Bu arada, maç öncesi orta alanda açılan, gençlerin taşıdığı pankartta Lefter'in futbol topunu öpen fotoğrafı yer aldı.
    
Lefter Küçükandonyadis'in, "Ben Fenerbahçe formasını sırtımda değil, başımda taşıdım" sözü pankart olarak tribünde yer aldı.