Kadıköy'de minibüs devrildi!

Kadıköy D-100 karayolunda kontrolden çıkan otomobil, yolcu minibüsüne arkadan çarparak devrilmesine neden oldu.

Kadıköyde minibüs devrildi!
02 Nisan 2013 Salı 15:21 tarihinde eklendi, 1.027 kez okundu.

Yan yatarak sürüklenen minibüste bulunan 3 yolcu ile otomobildeki 2 kişi yaralandı.Kaza, D-100 Karayolu Kadıköy Uzunçayır mevkiinde saat 13.30 sıralarında meydana geldi.

 
Edinilen bilgiye göre Abdullah Keskinbıçaklı otomobiliyle D-100 Karayolu’nda Ankara istikametinde seyir halindeydi. Uzunçayır mevkiine geldiği sırada, aşırı hız nedeniyle otomobilin kontrolünü kaybetti.

Kontrolden çıkan otomobil, bu sırada yolcu indirmek için durağa yanaşan Şuayip Kaya yönetimindeki yolcu minibüsüne arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan minibüs yan yatarak sürüklendi. Kaza sonrasında hurdaya dönen otomobilde bulunan Abdullah Keskinbıçaklı ve Deniz Keskinbıçaklı ile minibüste bulunan yolculardan Serpil Eroğlu, Mustafa Ilgazlı Zekiye Ilgazlı yaralandı. Minibüste bulunan diğer yolcular da kendi imkanlarıyla minibüsten çıktılar.

Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, yolu trafiğe kapatarak başka bir kazanın yaşanmasını önlemeye çalıştı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Serpil Eroğlu, kazayı duyarak olay yerine gelen bir yakınına sarılarak gözyaşı döktü. Eroğlu da ola yerine gelen ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazaya karışan araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.
 
Öte yandan görgü tanıkları otomobilin çok hızlı olduğunu söyleyerek, “Minibüs yolcu indirmek için durağa yanaşıyordu. Otomobil zikzaklar yaparak geliyordu. Hızlı bir şekilde minibüse çarparak havaya kaldırdı. Kaza sonrasında yaralananlar oldu" şeklinde konuştu. 

DHA