Kadıköy'de şampiyonluk şöleni

Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonunun şampiyonu Fenerbahçe, kupasını 11 Mayıs Pazar günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kaldıracak.

Kadıköyde şampiyonluk şöleni
09 Mayıs 2014 Cuma 19:56 tarihinde eklendi, 1.997 kez okundu.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:
 
Camiamızın geçirdiği zorlu sürecin ardından, Nisan ayında ilan ettiğimiz 2013-14 sezonu Şampiyonluğumuzu, 11 Mayıs Pazar günü stadımızda kutluyoruz.
 
Futbolcularımız, öğle saatlerinde Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde düzenlenecek barbekü partisi ve şampiyonluğumuzun hikayesini anlatacakları medya buluşmasının ardından saat 14.30’da üstü açık bir otobüsle stadımıza doğru yola çıkacaklar.
 
Futbolcularımız ve teknik heyetimizi taşıyan üstü açık otobüs, Bostancı’dan Bağdat Caddesi’ne giriş yapacak ve yol boyunca şampiyonluğun coşkusu Fenerbahçe Ailesi ile paylaşılarak Stadımıza ulaşılacak.
 
Taraftarlarımız, Stadımızdaki şampiyonluk kutlamaları için saat 18.00’den itibaren Karabükspor maçı biletleri ve kombine kartlarıyla stadımıza giriş yapabilecekler.
 
Amatör Şubelerimizin sporcuları, saat 20.00’de bu sezon kazandıkları kupalarla birlikte şampiyonluk turu atacak ve taraftarlarımızla buluşacak. Fenerbahçemizin büyük taraftarına armağan edilecek "Son 90 dakika" kutlamaları ise saat 21.00’den itibaren başlayacak.
 
Saha zeminine ve ekranlara yansıtılacak "Video Mapping" görüntüleriyle kulübümüzün tarihi, geçmişteki şampiyonlukları, camiamızın son yıllarda yaşadıkları ve bu sürecin sonunda gelen 19.Şampiyonluğu da görsel olarak sergilenecek ve taraftarlarımızla paylaşılacak.
 
Futbol takımımızın, taraftarlarımıza yönelik bir de sürprizinin olacağı kutlamalarda; Fenerbahçemiz, 2013-14 Spor Toto Süper Ligi Şampiyonluk kupasını da taraftarımızın önünde kaldıracak!
 
Can Bartu Tesisleri’nde başlayıp, Bağdat Caddesi’nde devam edecek ve Stadımızda son bulacak olan kutlamalar, gün boyu FBTV’den canlı olarak ekrana getirilecek.
 
Sosyal medya hesaplarımızdan da (twitter.com/fenerbahce, instagram.com/fenerbahce, facebook.com/fenerbahce) Şampiyonun her anı, kutlamalara dair tüm fotoğraf ve videolar, taraftarımızla paylaşılacak.
 
Köprülere Fenerbahçe bayrağı asılacak
 
Öte yandan Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan bir diğer açıklamada ise; "Şampiyonluğumuz ülkemizin her yerinde, dünyanın pek çok yerinde coşkuyla kutlandı, her gün daha da büyüyen bir coşkuyla kutlanacak.
 
Yarın, şanlı bayrağımız tüm heybetiyle, Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi Köprüleri’nde dalgalanacak; İstanbul sarı laciverte boyanacak. #DalgalansinBayragimiz" ifadelerine yer verildi.