Kadın doktora görüntülü seks şantajı

Asistan doktor ayrılmak isteyince, sevgilisi birliktelikleri sırasında çekilmiş olan cinsel içerikli fotoğraf ve videolarla tehdit edildi

Kadın doktora görüntülü seks şantajı
12 Ocak 2012 Perşembe 08:18 tarihinde eklendi, 5.418 kez okundu.

 

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca hazırlanan iddianameye göre; Cerrahpaşa Hastanesi'nde asistan doktor olarak çalışan H.İ., Tolgahan K. ile tanıştı.

H.İ.'nin aşk yaşamaya başladığı Tolgahan K. ile cinsel birliktelikleri oldu. H.İ. daha sonra Tolgahan K.'ya kendisinden ayrılmak istediğini söyledi. Ancak ayrılmak istemeyen Tolgahan K. genç kadının peşini bırakmadı. Tolgahan K. genç kadını, birlikte oldukları anlarda çektiği cinsel içerikli fotoğraf ve video görüntülerini ailesine göndermekle tehdit etmeye başladı. H.İ. bunun üzerine Tolgahan K. ile arkadaşlığını sürdürmek zorunda kaldı. Bu süre zarfında da hamile kaldı.
 
Daha sonraları yine ayrılmak istediğini söyleyen H.İ.'yi, bu defa da hamilelik testini ailesine göndermekle tehdit etmeye başlayan Tolgahan K., aynı zamanda hakaret içerikli mesajlar atmaya başladı. Bunun üzerine H.İ. Tolgahan K. hakkında suç duyurusunda bulundu. Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede, Tolgahan K. hakkında "şantaj ve hakaret" suçlarından 1 yıl 3 aydan 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Tolgahan K. önümüzdeki günlerde hâkim karşısına çıkacak.

Habertürk