Kadın garson canına kıydı

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde bir müzikholde garson olarak çalışan Nebahat Ataş (32), geceyi erkek arkadaşıyla geçirdiği patronuna ait evin bahçesinde kendini iple asarak intihar etti.

29 Ekim 2013 Salı 19:29 tarihinde eklendi.
Horsunlu Beldesi'ndeki bir müzikholde çalışan Nebahat Ataş, izin günü olan dün (Pazartesi) aynı işyerinde kendisi gibi garson olarak çalışan erkek arkadaşı Metin Can (33) ile Nazilli'ye geldi.

Burada birlikte gezip eğlenen ikili gece yarısı ise patronlarından anahtarını aldıkları Cumhuriyet Mahallesi'ndeki eve gitti. Ertesi gün saat 15.00 sıralarında Ataş'ın cep telefonu çaldı. Telefon sesine uyanan Can, kız arkadaşının yatağında olmadığını farkedip, evin içinde aradı. Ancak, bulamayıp bahçeye çıkan Can, daha önce başından bir evlilik geçtiği öğrenilen Ataş'ı sokak kapısına iple asılı buldu.

Polis ve 112 Acil servisi arayıp, durumu bildiren can, ardından da evin karşısındaki kahvehaneden yardım istedi. Bu sırada gelen sağlık ekipleri genç kadının öldüğünü belirledi. Üzerinden intihar nedenini belirtir bir not çıkmayan genç kadının cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morgu'na kaldırıldı.
 
Ataş'ın erkek arkadaşı Can, "Gece birlikte içki içip, eğlenmiştik. Mutlu görünüyordu. Aramızda en ufak bir münakaşa bile yaşanmadı. Neden böyle bir şey yaptı anlayamadım" dedi. Polis, genç kadının intiharıyla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

DHA