Kadın Kent Gönüllüleri, fidanlık oluşturdu

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı gönüllüleri, fidanlık oluşturdu. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı ile Kadın Kent Gönüllüleri, birlikte fidan dikti.

Kadın Kent Gönüllüleri, fidanlık oluşturdu
15 Nisan 2013 Pazartesi 13:12 tarihinde eklendi.

 

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Mercan Mevkii’nde fidanlık oluşturdu. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediye Başkan Yardımcıları Funda Oktay, Mehmet Çelikel ile Kadın Kent Gönüllüleri, 140 çam ve 20 ardıç fidanını toprakla buluşturdu. Başkan Yazıcı ve gönüllüler, açılan kuyulara birlikte fidan dikerek boş araziyi yeşillendirdi. 
 
Kadın Kent Gönüllüleri’ne fidanlık için teşekkür eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "Gönül Elleri Çarşısı’nda sosyal hizmetlere imza atan Kadın Kent Gönüllülerimiz, bugün de örnek bir çalışmayı gerçekleştirdi. Tuzla’da veren el ile alan eli buluşturan Kadın Kent Gönüllülerimiz, çevreci yaklaşımları ile bir fidanlık oluşturdu. Toplum hizmetinde üretken, çalışkan ve sosyal sorumluluk taşıyan bir misyon üstlenen Kadın Kent Gönüllülerimize, Tuzla’mıza bu fidanlığı kazandırdıkları için teşekkür ediyorum." dedi.