Kadın keşişi ısırdı

64 yaşındaki kadın keşiş öğle yemeği için yeşil sebze toplamaya girdiği 12 metre boyundaki gölette 1,5 metre uzunluğundaki bir timsah tarafından ısırıldı.

Kadın keşişi ısırdı
30 Temmuz 2014 Çarşamba 10:29 tarihinde eklendi.
Aumnuay Chuchuay adlı kadın keşiş Khanarn Tapınağı’nın yanındaki gölete girdi ve 1,5 metre uzunluğundaki bir timsah yaşlı kadının sağ baldırını ısırdı. Kadının baldırına 20 dikiş atıldı.
 
Timsahın ilk saldırısından sonra hemen sudan çıkmaya çalışan kadın kendisini takip eden timsahtan kıl payı kurtularak ölümden döndü. Sudan çıkar çıkmaz hemen bağırarak yardım isteyen kadını bulan civar köylüleri kadın keşişin çok kanaması olduğunu ve çok bitkin olduğunu söyledi.
 
Hemen Thung Yai hastanesine kaldırılan kadının 10 santimetre uzunluğundaki ve 5 santimetre derinliğindeki yarasına 20 dikiş atıldı. Kadının her iki bacağında bir çok yaralar bulunduğu ifade edildi. Chuchuay 10 yıldır aynı tapınakta bulunduğunu ve daha bir gün öncesinde de aynı gölete girdiğini belirtti. Kendisinin tahminine göre bu timsahın sahibi artık timsahı beslemek istemedi ve timsahını tapınağın göletine bıraktı.
 
Timsah uzmanları çağrıldı ve timsah hem tapınak sakinleri hem de tapınağa gelenlerin güvenliği için farklı bir yere taşındı.

DHA