Kadınlar boksla stres atıyor

Büyükler için oyun” sloganıyla bir yıl önce İstanbul Point Otel Barbaros'ta kapılarını açan The Game, yurtdışında da beyaz yakalılara oyun oynatacak.

Kadınlar boksla stres atıyor
25 Mart 2012 Pazar 09:43 tarihinde eklendi, 1.261 kez okundu.

 

Aynı anda 300 kişinin oyun oynayabildiği The Game’de pek çok şirketin motivasyon etkinliği düzenlediğini söyleyen işletmeci Akıncı “Son 6 aydır bir akşam bile boş geçmedi” dedi.
Beşiktaşlı futbolcu Quaresma, müzisyen Sinan Akçıl ve Kenan Doğulu gibi 300 üyesi bulunan The Game'in işletmecisi Furkan Faruk Akıncı, “Biz bu şekilde hedeflemedik ama bütün üyelerimiz en kaymak tabakadan geldi. Üyelerimizin yüzde 80'inden fazlası ayda 20 bin TL'den fazla kazanıyor” dedi. Gelirlerinin  büyük bir kısmını The Game'de düzenlenen kurumsal etkinliklerden sağladıklarını aktaran Akıncı, şöyle konuştu:
“Turkcell, TTNET, Mazda gibi pek çok şirket buradamotivasyon ve eğitim etkinliği düzenliyor. Hatta şirketlerin ilgisi o kadar yoğun oldu ki son 6 aydır bir akşam bile şirket etkinliği olmadan geçmedi.”

Akıncı, şirketlere yönelik olarak oyunları kullanarak farklı eğitim projeleri hazırlama işine de gireceklerini ve bunun için The Game içinde bir alt marka yaratacaklarını söyledi. 1.5 milyon dolara mal olan The Game'de 25 kişinin  çalıştığını belirten Akıncı, “Çalışanları seçerken, birinci şartımız 'oyun'la sıkı bir manevi bağlarının olması ve mutlaka yabancı dil bilmeleriydi. Şu anda doktora öğrencisi çalışanımız bile var” dedi.

KADINLAR BOKS RİNGİNDE SIRAYA GİRİYOR
300'ü bulan The Game üyelerinin yüzde 40'ı kadın ve kadınlar en çok boks ringindeki dövüşoyunlarını tercih ediyor. Hatta The Fight oynamak isteyen kadınlar, önünde sıraya giriyor. Şirket etkinliklerinde ise en popüler oyun PS  Move'un Dance Star'ı. Genelde en çok oynanan oyunlar iseFIFA, PES, Gran Trismo, Guitar Hero. VIP odaları, restaurant ve bar bölümü de bulunan The Game'de oyunculara özel mönüler mevcut.

THE GAME, FRANKFURT VE DUBAI'YE DE AÇILIYOR
Açıldıklarından bu yana franchise teklifleri aldıklarını ancak şu ana kadar sıcak bakmadıklarını belirten Akıncı, “Şimdi hazırız. Almanya ve Dubai'den gelip, 'Bize de böyle bir oyun merkezi kurun' dediler. Çalışmalara gelecek ay  başlayabiliriz. İkinci The Game büyük ihtimal Frankfurt'ta olacak, ardından Dubai gelecek. İstanbul’da da yeni bir şube açacağız” dedi.
Sony'nin bölge toplantılarını da The Game'e taşıdıklarını belirten Sony Kişisel Eğlence Ürünleri Grubu Müdürü Murat Gebeceli de “Ne zaman bir bölge toplantısı olsa, Türkiye'de yapalım diyorlar.Sony PS Avrupa Başkanı'nın yanında 8
ülkedeki PS CEO'ları buraya geldi. Hiçbirinin ülkesinde böyle bir yer yok” dedi. Gebeceli, Türkiye'de genel oyuncu kitlesinin yüzde 28'inin kadın, yüzde 72'sinin ise erkek olduğunu belirtti.


Habertürk