Kadir Gecesi dua istedi

Et kavurmasının verildiği yemekte mahkumlar 'Aziz Baba sen bizim her şeyimizsin' şeklinde bağırdı. Sevgi gösterileri üzerine duygulanan Yıldırım, 'Benim için bol hayır duası edin' dedi.

Kadir Gecesi dua istedi
08 Eylül 2011 Perşembe 08:44 tarihinde eklendi.

 

Şike soruşturması kapsamında tutuklanan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım 2 aydır Metris'te. Yıldırım Metris'te Savcı Mehmet Berk'in iddianameyi hazırlamasını bekliyor.
 
Yıldırım'ın gerek revirdeki çalışanlarla gerekse infaz koruma memurlarıyla yaptığı sohbetlerde, 'Şimdi savcının iddianamesini bekliyoruz. O hazırlandıktan sonra suçlamaları göreceğiz. Ben ve arkadaşlarım kendimizden çok eminiz. Bizim suçsuzluğumuz  vereceğimiz ifadenin ardından ispatlanacak. Tek üzüntümüz Fenerbahçe'nin bu işe karıştırılması' dediği öğrenildi.
 
DURUŞMA SONRASI TEDAVİ
Akşam'ın haberine göre; alçak gönüllülüğüyle infaz koruma memurlarının saygısını kazanan Aziz Yıldırım'ın 'Duruşmanın ilk günü savunma yapabilmem için bana dua edin' dediği de öğrenildi. Hastaneye uzun süreli yatmayı kabul etmeyen ve revir koğuşunda doktor kontrolünde tutulan Yıldırım'ın ilk savunmasını yaptıktan sonra geniş kapsamlı bir tedavi için hastaneye yatması planlanıyor.
 
SAVUNMA İÇİN HAZIRLIK
YILDIRIM, cezaevindeki günlerinin büyük bir bölümünü avukatlarıyla geçiriyor. Kendisini ziyarete gelen avukatlarıyla görüşen Yıldırım, telefon konuşmaları başta olmak üzere dosyada kendisiyle ilgili suçlamalarla ilgili kapsamlı bir ifade hazırlığı yapıyor.
 
İFTARDA DEV BULUŞMA
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Kadir Gecesi infaz koruma memurları ve tutuklulara bir iftar verdi. Mönüde et kavurmasının olduğu iftar yemeğinde tutuklulardan büyük ilgi gören Başkan Yıldırım'a, 'Aziz Baba sen bizim her şeyimizsin' tezahüratlarıyla moral verildi. Yıldırım bu tezahüratlar karşısında ayağa kalkarak tutukluları selamlamış.
 
REFAKATÇİ GARDİYAN
Sürekli tansiyonu ve şekeri yükselen Yıldırım'ın hastaneye gitmek istememesi üzerine Metris Cezaevi yönetimi çözümü bir gardiyanı Yıldırım'ın başına dikmekte buldu. Cezaevinden bir gardiyan sürekli koğuşun önünde bekliyor. İnfaz koruma memurunun, Yıldırım'ın olası bir rahatsızlığında revire götürmesi için bekletildiği öğrenildi.
 
FOTOKÖSTEBEK AVI
Yıldırım'ın Metris'e girerken çekilen vesikalık fotonun bir gazeteye servis edilmesi kriz yarattı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili olarak soruşturma başlattı. Personel savcılığa davet edildi ve herkesin ifadesi alındı. Sadece bilgisayar kullanan kişiler hakkında inceleme başlatıldı. Aziz Yıldırım'ın basında çıkan fotoğrafı bilgisayar kullanan 60 infaz koruma memurunun üzerine kaldı. Metris'te bilgisayara dokunan kişiler, Aziz Yıldırım'ın vesikalığını basına sızdırmaktan yargılanacaklar.
 
ÖNCE ZİYARET SONRA İMZA
F.Bahçe Bayan Voleybol Takımı'nın başarılı oyuncusu Birsel Vardarlı önce Metris Cezaevi'ne giderek Başkan Aziz Yıldırım'la bir görüşme yaptı, ardından da sözleşmesini 2 yıl uzattı. Birsel Vardarlı'nın, Yıldırım'la yaptığı görüşmeden çok etkilendiği ve F.Bahçe'de kariyerinin sonuna kadar oynama kararı aldığı öğrenildi. Tecrübeli yıldız 2015'e kadar F.Bahçe formasıyla ter dökmeyi sürdürecek.