Kadir Gecesi'nde camiler doldu taştı

Kadir Gecesi nedeniyle Mimar Sinan Camii adeta doldu taştı.

Kadir Gecesinde camiler doldu taştı
24 Temmuz 2014 Perşembe 09:19 tarihinde eklendi.
Çok sayıda vatandaş Kadir Gecesi nedeniyle, Ataşehir'deki Mimar Sinan Camii'ne akın etti. Kısa sürede cami ve çevresi adeta doldu taştı. Saatler öncesinden dolan camide yer bulamayanlar, cami bahçesinde ve çevresinde yerlere kilim sererek ibadet etti. Tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni kutlayan vatandaşlar, Gazze'deki olayların da biran evvel sona ermesini diledi.
 
SULTANAHMET CAMİİ'NDE KADİR GECESİ..
İslam dünyasının en kutsal günlerinden biri olan Kadir Gecesi, Sultanahmet Camii'nde coşkuyla kutlandı. Kadir Gecesi nedeniyle binlerce vatandaş teravih namazını burada kılmak isteyince, cami adeta doldu taştı. Caminin içerisinde ve avlusunda yer kalmayınca, bazı vatandaşlar namazlarını çimlerin üzerinde kılmak zorunda kaldı. Kadir Gecesi'nde Kuran-ı Kerim okuyan ve dua eden vatandaşlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar ibadetlerini sürdürdü.
 
Cami avlusunda dua eden bir kadın da, "Bu mübarek gece hürmetine burada olmaktan çok mutluyum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Allahım tekrarını nasip etsin. Allah hepimizin günahlarını affetsin. Dualarımızı kabul etsin" dedi.