Kadirli'de arazi kavgası: 1 ölü

Kadirli ilçesinde, arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavga sırasında Kaleşnikof tüfekle açılan ateş sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı. Ölen kişinin, tarlaya bilirkişi olarak inceleme yapmak üzere geldiği belirtildi.

Kadirlide arazi kavgası: 1 ölü
19 Mart 2012 Pazartesi 14:49 tarihinde eklendi, 1.076 kez okundu.

 

Aşağıçiyanlı köyü Kızhasanlı mahallesinde, arazi anlaşmazlığı yüzünden mahkemelik olan ve bu nedenle aralarında husumet bulunan iki gurup arasında, tarlada bilirkişi tarafından inceleme yapılması sonrasında tartışma çıktı. 
   
 Tartışma sonunda çıkan kavgada, Nuri Gençoğlan, İsmail Gençoğlan, Yusuf Olum ve İsmail Güler ile karşı grupta bulunan Mehmet Emin Dirikol, İlyas Dirikol ve Hüseyin Özdoğan, taş ve sopalarla kavga etti. 
     
Kavga sırasında Mehmet Emin Dirikol, İlyas Dirikol, Hüseyin Özdoğan ve karşı gruptaki İsmail Güler, çeşitli yerlerinden darp sonucu yaralandı. 
     
Bu sırada Hüseyin Özdoğan'ın Kaleşnikof tüfekle ateş etmesi sonucu, olaydan önce tarlaya bilirkişi olarak inceleme yapmak üzere geldiği belirtilen Mehmet Tidin ile Nuri Gençoğlan, İsmail Gençoğlan ve Yusuf Olum, çeşitli yerlerinden yaralandı. 
     
Kadirli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Mehmet Tidin müdahalelere kurtarılamazken, tedavi altına alınan diğer yaralıların durumunun ağır olduğu belirtildi. 
   
 Jandarma köyde geniş güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili olarak 3 kişinin gözaltına alındığı ve Kaleşnikof tüfeğin ele geçirildiği öğrenildi. 
     
Olayın tarlada mahkeme kararıyla keşif yapılmasının ardından meydana geldiği kaydedildi.