Kadlec elde kaldı

Kadlec için şu ana kadar Fenerbahçe Kulübü’nün kapısını hiçbir kulübün çalmadığı, Kadlec’in aldığı yüksek ücretin transferin önünü tıkadığı öğrenildi

Kadlec elde kaldı
04 Ocak 2014 Cumartesi 14:39 tarihinde eklendi.
Sezon başı büyük umutlarla transfer edilen ancak yabancı kontenjanı sebebiyle kadroda şans bulamayan Fenerbahçe’nin Çek oyuncusu Michal Kadlec için şu ana kadar resmi bir teklifin gelmediği öğrenildi.
 
Kadlec için başta Almanya’dan olmak üzere birçok kulübün devreye girdiği haberleri çıksa da Kadlec konusunda sarı-lacivertli kulübün kapısını kimsenin çalmadığı bildirildi. Yıllık 2.1 milyon euro ücret alan Çek futbolcu oynamasa da sezonun ilk yarısında 1 milyon euro kazandı.
 
Teknik Direktör Ersun Yanal’ın kadroda yer veremediği Kadlec ikinci yarı oynamasa da geriye kalan 1 milyon euroluk ücretini yine cebine koyacak. Yönetim iyi bir teklif gelmesi durumunda bu paradan kurtulmak için Çek futbolcuyu kiralamayı düşünse de, Kadlec’in yüksek maliyetinin bu oyuncuyu düşünen kulüplere geri adım attırdığı belirtildi.
 
Çek oyuncunun aldığı ücrette indirime hiçbir şekilde yanaşmaması transferi tıkarken, Kadlec’in büyük olasılıkla ikinci yarıda da takımda kalmasının ağır bastığı kaydedildi.