Kadlec’in morali bozuk

Fenerbahçe’ye, Şampiyonlar Ligi hayalleri ile gelen Çek futbolcunun UEFA’dan çıkan ceza sonrası yıkıldığı, büyük hayal kırıklığı yaşadığı öğrenildi

Kadlecin morali bozuk
01 Temmuz 2013 Pazartesi 09:54 tarihinde eklendi.
Fenerbahçe’nin yeni transferi Michal Kadlec’in UEFA’nın sarı-lacivertlilere verdiği cezadan dolayı çok üzgün olduğu öğrenildi. Almanya’nın Bayer Leverkusen takımından transfer edilen 28 yaşındaki sol bekin Fenerbahçe’yi seçmesinde Devler Arenası’nın önemli bir etken olduğu belirtilirken, bu kulvardaki maçlardan yoksun kalmanın deneyimli oyuncunun canını sıktığı belirlendi.
 
Kadlec’in yeni takımına imza atmadan önceki “Fenerbahçe formasıyla Şampiyonlar Ligi’nde oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum” ifadelerini hatırlatan Çek basını oyuncunun kararın ardından ise, “İstanbul’a sağlık kontrolüne gittiğimde orda karşılaştığım herkes Fenerbahçe’nin bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde eleme turu maçlarına çıkacağından emindi. Ben de bu yüzden rahatlamıştım ve bu karşılaşmaların oynanacağı tarihin gelmesini bekliyordum. Ancak şimdi büyük hayalkırıklığına uğradım” ifadelerini kullandığına dikkat çekti.
Kadlec’in sarı-lacivertlilere uygulanan yaptırımdan dolayı oldukça üzgün olduğunu doğrulayan menajeri Viktor Kolar’ın, “Sen daha önce Leverkusen forması ile Şampiyonlar Ligi’nde oynadın. Dolayısıyla bu sende büyük bir yara açmamalı” ifadeleri ile oyuncusunu teselli etmeye çalıştığı ifade edildi. Kadlec’in UEFA’ya yapılacak itirazlardan sonuç çıkmasını umutla beklediği de kaydedildi.

Skorer