Kafa kafaya çarpıştılar!

Bursa'nın Orhangazi İlçesi yakınlarında, birinde fabrika işçilerinin bulunduğu iki minibüsün kafa kafaya çarpışması sonucu 18 kişi yaralandı.

Kafa kafaya çarpıştılar!
23 Eylül 2014 Salı 16:19 tarihinde eklendi.
Kaza, bugün Orhangazi'nin Gölyaka Mahallesi girişinde meydana geldi. Ahmet Gayrı (49) yönetimindeki 16 RT 783 plakalı servis minibüsü, Gemlik'teki bir fabrikada çalışan 16 işçiyi İznik'ten alarak yola çıktı. Servis minibüsü İznik-Orhangazi yolu, Gölyaka mahallesi girişindeki keskin virajda, karşı yönden gelen Abdülkadir Yalçın (27) yönetimindeki 34 KZF 92 plakalı bir başka minibüsle çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile savrulan servis minibüsü yolun sağında bulunan zeytinlik alana uçtu.
 
Kazaya ilk olarak yoldan geçen araçların sürücüleri ve yolcular müdahale ederken, şarampole uçan minibüste bulunan yolcular vatandaşların yardımı ile çıkarıldı. Olay yerine Orhangazi, Gemlik ve İznik'ten çok sayıda ambulans sevk edildi. Ambulanslardaki görevliler yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastanelere sevk etti. 
 
Yaralılardan minibüs sürücüsü Abdülkadir Yalçın'ın durumunun ağır olduğu, diğer yaralıların ayakta tedavi edildikten sonra bir çoğunun taburcu edildiği kaydedildi. 
 
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DHA