Kafasına samuray kılıcı saplandı

Çin'in Changsha kentinde yaşayan çocuğun başına samuray kılıcı saplandı

Kafasına samuray kılıcı saplandı
30 Temmuz 2011 Cumartesi 11:50 tarihinde eklendi, 1.258 kez okundu.

 

15 yaşındaki Zhang Bin isimli genç arkadaşlarını evine çağırıdığında başına geleceklerden habersizdi. Eve gelen arkadaşlarından birinin yanında samuray kılıcı getirmesi, o gün yaşanacaklarının habercisiydi adeta.
 
Evde toplanan bir grup genç kılıçla şakalaşırken alet Zhang'in başına saplandı. Neye uğradıklarını şaşıran gençler şansız çocuğu heen hastaneye götürdüler. Zhang Bin, uzun süren operasyondan sonra mucizevi bir şekilde kurtuldu.
 
"BİR ANDA KILIÇ SAPLANDI"
 
Şanssız genç, "Üç arkadaşım bana gelmişti. Elinde kılıcı olan arkadaşım benden birkaç metre ötede duruyordu. Nasıl oldu bilmiyorum, bir anda kılıç başıma saplandı. Korkunç bir acı hissettim. Başımdan yüzüme doğru kanlar akmaya başladı" şeklinde konuştu.
 
Operasyona müdahale eden doktorlar ameliyatla ilgili şunları söyledi:
 
"Çocuğu gördüğümüzde gözlerimize inanamadık. Hemen ameliyat odasına aldık. Kafasına saplanan kılıç birkaç milimetre daha içeri girmiş olsaydı şuan yaşamıyor olacaktı. Neyse ki kılıç kafatasındaki damarlara veya herhangi bir sinire saplanmamıştı. Gerçekten çok şanslı bir çocuk"
 
Yetkililer başına samuray kılıcı saplanan 15 yaşındaki Zhang Bin isimli çocuğun sağlık durumunun gayet iyi olduğunu bildirildi.