Kahkaha bombardımanı

Peker Açıkalın bütün polis teşkilatını peşinden koşturuyor… Açıkalın, yıllardır intikam için gün sayan seri katil Kinyas karakterini canlandırdığı “Polis Akademisi Alaturka”da, eline yüzüne bulaştırdığı intikam planlarıyla seyirciyi bir hayli güldürecek.

Kahkaha bombardımanı
22 Ocak 2015 Perşembe 13:54 tarihinde eklendi, 1.062 kez okundu.
Peker Açıkalın bütün polis teşkilatını peşinden koşturuyor… Açıkalın, yıllardır intikam için gün sayan seri katil Kinyas karakterini canlandırdığı “Polis Akademisi Alaturka”da, eline yüzüne bulaştırdığı intikam planlarıyla seyirciyi bir hayli güldürecek. Üstelik intikam alacağı isim ise, yıllardır birçok sinema projesinde birlikte rol aldığı, akademinin Beton Haşmet’i, Mehmet Ali Erbil! 
 
Peker Açıkalın, Kinyas karakterine hayat verdiği “Polis Akademisi Alaturka”da sinirli komik. Tek hayali, hayatını karartan Beton Haşmet (Mehmet Ali Erbil)’ten intikam almak olan seri katil, bu yolda emin ama talihsiz ve bir hayli komik adımlarla ilerlerken izleyenleri kahkahaya boğmayı da ihmal etmiyor. 
 
Bugüne kadar beşten fazla komedi filminde birlikte rol alan ve sinemaseverleri gülmekten kırıp geçiren Mehmet Ali Erbil ile Peker Açıkalın’ın, 2015 sürprizi de “Polis Akademisi Alaturka” oldu. Tek sorun ise, kanlı bıçaklılar. Erbil ve Açıkalın’ın birbirinden komik anlara imza attığı macera dolu filmde, ikilinin başına gelecekler ise merak konusu.