Kaka'dan Galatasaray itirafı!

Brezilyalı oyuncu, FANATİK gazetesinden Edip Adanır'la yaptığı röportajda sarı kırmızılı kulübün kendisini istediğini doğruladı.

Kakadan Galatasaray itirafı!
29 Mart 2013 Cuma 15:59 tarihinde eklendi, 1.157 kez okundu.

İşte Kaka'nın açıklamaları:

 
Evet, Galatasaray beni istedi... Fakat o anki şartlar sebebiyle bu transfer gerçekleşmedi. Şimdi kaderde rakip olmak varmış...
 
Galatasaray’ı zayıf görenler büyük hata yapıyor. Sneijder, Drogba gibi oyunculara ve Fatih Terim’e sahip bir ekip hafife alınmaz...
 
Türk futbol literatürüne ‘çilek’ tabiri onunla birlikte girdi. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, kurdukları kadroyu pastaya benzetti, Kaka’yı da o pastanın süsü olacak çilek olarak belirledi. Temaslar kuruldu, çok sıkı pazarlıklar yapıldı ama transfer gerçekleşmedi, Brezilyalı futbolcu kulübü Real Madrid’de kaldı. Eski günlerine dönüş sinyalleri veren Kaka, FANATİK’e konuştu, transfer sürecini anlattı, Real Madrid-Galatasaray eşleşmesi hakkında çarpıcı yorumlar yaptı.
 
‘Kupayı istiyoruz’
“Galatasaray, beni sezon başında istedi, teklif de yaptı. Ancak o anki şartlar bu transfere uygun değildi. Demek ki kaderde transfer yokmuş, şimdi rakip olmak varmış. Şampiyonlar Ligi’ni çok istiyoruz. Kişisel olarak ben de daha fazla oynamak, takımıma katkı yapmak arzusundayım. Eski günlerime yakın bir performansa yavaş yavaş dönüyorum. Galatasaray eşleşmesine gelince... Bazıları Galatasaray’ı kuranın en zayıf takımı olarak görüyor ama bu çok büyük bir hata...”
 
‘Terim’i tanıyorum’
“Galatasaray, Sneijder, Drogba gibi kendilerini dünya futboluna kanıtlamış, çok kaliteli oyunculara sahip. Takımın başındaki teknik direktör Fatih Terim’i de İtalya günlerimden tanıyorum. Böyle bir rakibi küçümsemek her ekibe pahalıya mal olabilir. Bu nedenle biz de asla Galatasaray’ı hafife almayacağız ve ciddi şekilde hazırlanacağız. Dediğim gibi Real Madrid olarak Şampiyonlar Ligi kupasını istiyoruz ve bunun için de Galatasaray’ı geçmemiz lazım.”