Kalaşnikof'lu saldırının zanlısı yakalandı

Gaziantep'te Kalaşnikof marka uzun namlulu silahla öldürülen A.Ö. isimli şahsın firari zanlısı olarak olarak aranan C.S., saklandığı adreste yakalandı.

16 Ocak 2013 Çarşamba 19:31 tarihinde eklendi, 1.067 kez okundu.

 

Hoşgör Mahallesi Hoşgör Camii Sokak üzerinde 3 Eylül 2012 tarihindeki cinayetin zanlısı olarak aranan şahsın, Güneykent Mahallesi'nde bulunan bir dairede saklandığının tespit edilmesi üzerine, emniyet güçleri harekete geçti. Zanlı, gece yarısı eve yapılan operasyonda gözaltına alındı. Evde yapılan aramalarda 1 adet 9 milimetre çapında ruhsatsız tabanca, tabancaya ait iki adet şarjör ve 24 adet fişek ele geçirildi. 
 
Şahsın Gaziantep 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nce 'kasten adam öldürme', Adana 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nce 'birden fazla kişi tarafından birlikte yağma', Gaziantep 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nce 'ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma', Gaziantep Ağır Ceza İlamat Masası tarafından, 'kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde kabul etmek veya bulundurmak' suçlarından yakalama emri ile arandığı belirtildi.
 
Yakalanan şüpheli, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

CİHAN