"Kalbim çok kırık"

Bodrum'da bir eğlence kulübünde, sanatçı İskender Paydaş ile sahneye çıkan ve annesi Işıl Çıtak tarafından İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu iddia edilen Dilan Çıtak, kalbinin kırık olduğunu söyledi

Kalbim çok kırık
20 Haziran 2013 Perşembe 20:01 tarihinde eklendi, 1.165 kez okundu.
MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ndeki bir eğlence kulübünde, sanatçı İskender Paydaş ile sahneye çıkan ve annesi Işıl Çıtak tarafından İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu iddia edilen Dilan Çıtak, kalbinin kırık olduğunu söyledi.
 
Neyzen Teyfik Caddesi'ndeki 'By Jack' adlı gece kulübünde İskender Paydaş ile birlikte sahneye çıkan Dilan Çıtak, söylediği yabancı şarkılarla hayranlarını coşturdu. Çıtak, yaz boyunca çarşamba ve perşembe günleri 'By Jack'te sahnede olacağını ifade etti.
 
'AKLIMIZ HEP TAKSİM'DE'
 
Konsere çıkmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çıtak, Gezi Parkı eylemlerine değindi. Çıtak, "Olaylarla ilgili yorumsuz kalmak isterdim ama çok mutsuzuz. Sürekli aklımız oralarda. Olayların başladığı günden beri oradaydık. Ancak işlerimiz başladığı için ayrıldık. Umarım her şey güzel olur. Her şey herkesin istediği gibi olur" dedi.
 
'KALBİM ÇOK KIRIK'
 
Çıtak, gazetecilerin İbrahim Tatlıses ile ilgili sorularını yanıtladı. Çıtak, "O konular ile ilgili konuşmak doğru değil, ama sorarsanız ki kalbim kırık mı değil mi diye kalbim çok kırık, kırık yani" dedi. Gazetecilerin "Kalbiniz kime kırık" sorusuna ise "Bu sorunun cevabını zaten alması gereken kişi almıştır, cevabı alması gereken kişiye ulaşıyor bu mesaj" dedi. Çatak, gazetecilerin annesi Işık Çatak'ın 'İbrahim Tatlıses'in Dilan'ı nüfusuna alacağı' yolundaki açıklamaları ile ilgili sorularına yanıt vermedi.
 
Çıtak, daha sonra sahneye çıkarak çoğunlukla yabancı şarkılar seslendirdi. Albüm çıkarmayı düşündüğünü belirten Dilan Çıtak, "8 yaşımdan beri albüm çıkarmak istiyorum. Biz albüm çalışmalarına başlamıştık, ama maalesef malum durumlardan dolayı biraz ara vermek zorunda kaldık. İnşallah olacak bir şeyler" diye konuştu.