Kalçasıyla sponsor buldu

Dolgun kalçalarıyla ünlü Kim Kardashian'ın yeni rakibi Instagram'da fenomen olma yolunda ilerliyor.

Kalçasıyla sponsor buldu
06 Ağustos 2014 Çarşamba 12:54 tarihinde eklendi, 5.005 kez okundu.
 ABD'de fitnes gurusu olarak anılan Jen Selter, atletik fiziği ve dikkat çeken kalçaları ile Kim Kardashian'a rakip oldu. Atletik fiziği ve dikkat çeken kalçaları ile Kardashian'a rakip olan Selter, paylaştığı fotoğraflarla Intagram'da fenomen olma yolunda hızla ilerliyor.
 
 
Henüz 20 yaşında olan Selter'ın hesabı 3 milyon kişi tarafından takip ediliyor. Atletik fiziği ve dikkat çeken kalçaları ile Kardashian'a rakip olan Selter, şöhret basamaklarını hızla tırmanıyor.
 
Spor salonlarında çekip paylaştığı pozları ve özellikle de kalçasıyla ünlü olan Selter, 21'nci doğum gününü 2 gün boyunca Las Vegas'ın ünlü gece kulüplerinden birinin sponsorluğunda kutlayacak.
 
Selter, Instagram sayfasında paylaştığı afişle tüm takihçilerini 8 Ağustos'ta gece kulübünde bir gün sonra da plajda yapılacak olan partiye davet etti. Paylaştığı fotoğraflarda ince fiziği ve dolgun kalçalarını sergilemekten çekinmeyen Selter fotoğraflarda nadiren yüzünü gösterdiğini kabul ediyor.
 
Selter bu durumu, 'Görmek istedikleri şey yüzüm değil' diyerek açıklıyor ve giderek daha fazla tanınmaktan rahatsız olduğunu, artık halka açık spor salonlarına gitmekte zorlandığını söylüyor.
 
RIHANNA BİLE ONU TAKİP EDİYOR
 
Milyonlarca kullanıcısı olan sosyal medya kendi şöhretlerini de yaratıyor artık. Üstelik hepsi de daha düne kadar yakınları dışında kimsenin tanımadığı, sıradan insanlar bunlar. Fotoğraf paylaşım sitesi Instagram'ın yeni şöhreti ise Jen Selter. New York'ta yaşayan 20 yaşındaki Selter'ın 3 milyon 359 Bin'den fazla takipçisi var.