Kamu-Sen 1 Mayıs'ı Adana'da kutlayacak

TÜRKİYE Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Kamu-Sen) Genel Başkanı İsmail Koncuk, sendika olarak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Adana'da kutlayacaklarını söyledi.

Kamu-Sen 1 Mayısı Adanada kutlayacak
25 Nisan 2015 Cumartesi 13:26 tarihinde eklendi.
Büyük Sürmeli Oteli'nde basın toplantısı düzenleyen İsmail Koncuk, 24 Nisan dolayısıyla gündeme getirilen Ermeni soykırımı iddialarına tepki gösterdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, "Tehcir, insanlık suçudur" dediğini anlatan İsmail Koncuk, "Tehcir, insanların birbirini boğazlamaması için bir yerlere göç ettirilmesidir. Asıl tehcir olmasa insanlık suçu olurdu. Başbakanı bu sözlerini düzeltmeye çağırıyorum" dedi.
 
"SORUNLARI GÜNDEME GETİREMİYORUZ"
 
1 Mayıs kutlamalarının İstanbul'daki Taksim Meydanı'nda yapılması için tartışmaların devam ettiğini anımsatan İsmail Koncuk, şöyle devam etti:
 
"1 Mayıs'ı Taksim'de kutlamak isteyen sendikaları anlıyor saygı gösteriyorum ama TOMA'ların gölgesinde kalan 1 Mayıs'ta, işsizliği, sorunları gündeme getiremiyoruz. Bu iktidarın işine geliyor. Sendika olarak 1 Mayıs'ı Adana'da kutlayacağız. Saat 10.00'da sendika binası önünde toplanıp Atatürk Parkı'na yürüyeceğiz."