Kamyon 2 kadını böyle ezdi

Şişli'de çalışmayan kamyonunu yokuş aşağı iten sürücü iki kadını ezdi. Bu anlar güvenlik kameraları tarafından an be an kaydedildi.

Kamyon 2 kadını böyle ezdi
17 Eylül 2014 Çarşamba 16:16 tarihinde eklendi.
İddialara göre, 16 CTU 72 plakalı kamyon şoförü kamyonu çalışmayınca itmeye karar verdi. Kamyondan inen sürücü kamyonu iterken aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan kamyon kaldırımda sohbet eden iki kadını altına aldıktan sonra yol kenarındaki kuruyemişçiye girdi. Kazada iki kadın yaralanırken kamyon şoförü olay yerinden kaçtı. Bu anlar güvenlik kameraları tarafından an be an kaydedildi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER - VİDEO
 
KAZA ANI KAMERADA
Güvenlik kamerası görüntülerinde iki kadının kaldırımda sohbet etmesi ve işyeri sahibinin de dükkanının önünde oturduğu görülüyor. Bir kadın ve çocuk dükkandan çıktıktan sonra hızla gelen kamyon kaldırımda sohbet eden iki kadını altına alarak eziyor. Bu sırada kaldırımda olan iki kişi ise olaydan kıl payı kurtuluyor. Kamyon iki kadını altına aldıktan sonra dükkanın duvarına çarparak duruyor. Bu anlardan sonra kamera yerinden çıktığı için görüntü alınamıyor.
 
“ŞOFÖR ARACINI İTTİREREK ÇALIŞTIRMAK İSTEMİŞ"
İşyeri sahibi Muzaffer Karabulut “Saat 2.30 sıralarında ben dükkanımın önünde yola ters bir şekilde oturuyordum. İki kadın da kaldırımda sohbet ediyordu. Dükkanda çocuğu ile bir kadın çıktı. Daha sonra bir gürültü duyduk. Kamyonu gördüm. Kamyon kaldırımda sohbet eden iki kadını altına alarak duvara vurduktan sonra durdu. Biz kamyonun altında kalan iki kadını aracın altından çekerek çıkardık. Birinin bacağı kırılmıştı. Diğeri de yaralıydı. Ambulansı çağırdık. Yaralı kadın ambulans ile Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Şoför ise olay yerinden kaçtı. Şoför karşıdan mal yüklemiş. Arabasını çalıştıramayınca aracından inerek ittirmiş. Şoför mahalli boş bir şekilde aracını iterken tekrar aracına binememiş ve buraya vurmuş" dedi. 
 
Polis kaza yapan kamyonu olay yerinden çekerken kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

DHA