Kamyoncu, Kılıçdaroğlu'nu şoke etti !

BURSA'DA’da kamyon garajını ziyaret eden Kılıçdaroğlu, ile bir kamyon şoförü arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Kamyoncu, Kılıçdaroğlunu şoke etti !
29 Ocak 2015 Perşembe 16:43 tarihinde eklendi.
BURSA'DA’da kamyon garajını ziyaret eden Kılıçdaroğlu, ile bir kamyon şoförü arasında ilginç bir diyalog yaşandı.
Gazetecilerle gündemi değerlendiren CHP liderine seslenen kamyoncu, Siyaset nedir, Başbakanım biliyormusun’ dedi. Kılıçdaroğlu’da, ”Halka hizmet etmektir” diye cevapladı. Kamyon şoförü ise “yok, siyaset yalandır. “diye konuştu. 
 
Bursa’da servis araçlarını bekleyen işçileri Yıldırım İlçesi Tayyareci Mehmet Ali caddesinde ziyaret eden CHP lideri Kılıçdaroğlu, burada sabahçı kahvesinde çay içti. Ardından Bursaray’a binen Kılıçdaroğlu, misafir olduğu bir evde kahvaltı yaptı. Daha sonra yanındaki partililerle Bursa-Ankara yolu üzerinde bulunan Kamyon garajını ziyaret etti. 
 
Burada şoförler ile çay içen CHP Genel Başkanı ilginç bir diyalog yaşadı. Kılıçdaroğlu gazetecilere gündemi değerlendirirken bir kamyoncu, ”Başkanım siyaset nedir ”diye sordu. Kılıçdaroğlu, “Siyaset halka hizmet etmektir” cevabını verdi. Kamyoncu,“Yok, siyaset yalandır. Ama bizim bu halkımız bunu bilmiyor. Başımıza siz de gelseniz, Ak Parti de gelse, hangi parti gelirse gelsin değişen bir şey olmayacak. Hiçbir şey değişmez. Biz de bu zihniyet olduğu sürece kaybetmeye mahkumuz. Siyasetin yalan olduğunu bildiğiniz halde geçende arkadaşlar gelip konuşma yaptılar. Allah’ın izniyle bir başa gelsek demiyor. Allah’ın ismini bile ağzına almıyor. Gelirsek şunu yapacağız diyorlar. Senin yaşayacağının, ömrünün garantisi var m? Sen kimi kandırıyorsun? Şurada 5 dakika sonra ölmeyeceğimiz ne malum. Ama burada gariban eziliyor. Cahil kesim burada. İşi yapacak kişi kamyonculardır” dedi. 
 
Kamyoncuya cevap vermeyen CHP lideri bir süre sonra yerel bir televizyonunun yayınına katılmak üzere kamyon garajından ayrıldı.

DHA