Kamyonetle belediye otobüsü çarpıştı, çok sayıda yaralı var !

İstanbul - Sütlüce'de kamyonetle belediye otobüsü çarpıştı. Olay yerinde çok sayıda yaralı var.

Kamyonetle belediye otobüsü çarpıştı, çok sayıda yaralı var !
01 Şubat 2016 Pazartesi 14:25 tarihinde eklendi, 1.942 kez okundu.
Kağıthane'de, meşrubat yüklü bir kamyonet, Seyrantepe-Topkapı seferini yapan İBB Otobüs A.Ş.'ye ait Özel Halk Otobüsü'ne çarptı. Kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı.
 
Kaza, saat 14.00 sıralarında Kağıthane İmrahor Caddesi, Sütlüce istikametinde meydana geldi. TEM bağlantı yolunda ilerleyen Recep Çakıroğlu idaresindeki 34 FF 8258 plakalı meşrubat yüklü kamyonet, kırmızı ışıkta duramayarak, İmrahor Caddesi'nde seyir halinde bulunan Seyrantepe-Topkapı seferini yapan Burhan Yücel'in kullandığı 34 JL 9465 plakalı İBB Otobüs A.Ş.'ye ait Özel Halk Otobüsü'ne çarptı. 
Kaza sonrası, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu otobüsteki 8 yolcu yaralandı; kamyonetin şoförü Recep Çakıroğlu da araç içinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. 
 
KAZADAN DAKİKALAR SONRA…
Kazadan dakikalar sonra eli yüzü kanlar içerisinde panikle otobüsten inen yaralıların bazılarının acılar içinde kıvrandığı, çocukların da yaşadığı korkuyla ağladığı görüldü. 
 
YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
Sağlık ekipleri yaralananları tek tek tespit edip ambulanslara aldı. İlk müdahalenin ardından yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. 
 
"FREN TUTMADI" İDDİASI
Bu arada, itfaiye ekipleri de kamyonet şoförü Recep Çakıroğlu'nu yaklaşık yarım saat süren kurtarma çalışmasından sonra araçtan çıkardı. Hastanede tedavi altına alınan Çakıroğlu'nun, polise verdiği ilk ifadede, trafik ışıklarına yaklaştığı sırada aracının frenlerinin tutmaması sonucu duramayarak otobüse çarptığını söylediği öğrenildi. 
 
YOL TRAFİĞE AÇILDI
Öte yandan, kaza nedeniyle kapanan yol, otobüs ve kamyonetin kaldırılmasıyla yeniden trafiğe açıldı. 
Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.