Kamyonette 904 kilo esrar

Kırıkkale'nin Karakeçili ile Ankara'nın Bala İlçesi arasındaki karayolunun birleştiği noktada sunta yüklü bir kamyonete gizlenmiş 904 kilo esrar ele geçirildi.

Kamyonette 904 kilo esrar
11 Ocak 2014 Cumartesi 15:24 tarihinde eklendi.
Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekiplerinin düzenlediği ortak operasyonda, üzerinde sunta konularak gizlenmiş bir kamyonetin içinde 904 kilo esrar ele geçirildiğini açıkladı. Olayla ilgili 34 yaşındaki S.V.'nin gözaltına alındığını ifade eden Vali Kolat, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin 2013 yılında 2 ton 500 kiloya yakın uyuşturucu madde ve 800 bine yakın kaçak sigara ele geçirdiğini belirtti.
 
Vali Kolat, uyuşturucu maddenin Güneydoğu'daki bir ilden yüklenip batıdaki bir ile götürüldüğünü belirtti. Kırıkkale'ye yeni atanan Emniyet Müdürü Hasan Onar'ın da katıldığı açıklama ardından esrar operasyonuna katılan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tebrik edildi. Vali Kolat, basın açıklaması ardından operasyona katılan polis memuru ve amirlere çikolata ikram etti, başarılarının devamını diledi.

DHA