Kamyonla ambulansla çarpıştı: 3 yaralı

İzmir'in Bayındır İlçesinde, tali yoldan geri manevrayla çıkmaya çalışan kamyon ile ambulans çarpıştı.

Kamyonla ambulansla çarpıştı: 3 yaralı
29 Mart 2013 Cuma 22:24 tarihinde eklendi.

 

Ambulanstaki hasta ile yaralanan personel Sevil Çetin (29) ve Şahin Atalay (37) başka ambulanslarla hastaneye kaldırılıp tedaviye alındı.
 
Kaza, saat 18.00 sıralarında, Menderes Caddesi'nde meydana geldi. Bayındır'dan İzmir'e giden Sevil Çetin'in (29) kullandığı 35 R 8199 plakalı ambulans ile tali yoldan geri manevrayla çıkan Murat Karabaş'ın yönetimindeki 35 JCJ 88 kamyon çarpıştı. Ambulansın kazaya karıştığı ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda acil yardım ekipleri sevk edildi.

Ambulanstaki hasta Ramazan Ölmez başka bir ambulans ile İzmir'e gönderildi. Aracın şoförü Sevil Çetin ilk müdahalenin ardından Tire Devlet Hastanesi'ne, sağlık durumu ağır olan sağlık görevlisi arkadaşı Şahin Atalay ise Bayındır Belediyesi'ne ait ambulans ile Bayındır Şehir Stadı'na götürüldü.

Ambulans helikoptere bindirilen Atalay, İzmir'e sevk edildi. Hastanede tedaviye alınan Atalay'ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Kazanın ardından kamyon şoförü Murat Karabaş, gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA