Kanalizasyon boruları denize atıldı!

Belediye tarafından yollardan sökülen kanalizasyon borularının denize atılması tepkiyle karşılandı.

Kanalizasyon boruları denize atıldı!
29 Ağustos 2013 Perşembe 12:08 tarihinde eklendi.
Kastamonu'nun İnebolu İlçesi'nde, belediye tarafından yollardan sökülen kanalizasyon borularının denize atılması tepkiyle karşılandı.
 
Zafer Yolu Caddesi kenarında, İnebolu Belediyesi tarafından hafriyat döküm yeri olarak kullanılan alana bu sefer kanalizasyon boruları döküldü. Kamyonla getirilerek döküldüğü belirtilen borular, daha sonra iş makinesiyle denize itildi. Denizin üzerine çıkan çok sayıda plastik boru, sahilin diğer kesimlerine doğru yayıldı. Deniz yüzeyini kaplayan kanalizasyon borularının, belediye tarafından sürdürülen alt yapı çalışmaları sırasında yollardan sökülerek denize döküldüğü ifade edildi. Vatandaşların tepkisi üzerine bir miktar plastik boru da deniz kenarında ateşe verilerek yakıldı. Bu sırada çevreye siyah dumanlar yayıldı.
 
Boruların denize dökülmesine vatandaşlar tepki gösterdi. İstanbul'dan tatil için ilçeye gelen Ergün Bilecen, denizin üzerinde çok sayıda plastik boruyu görünce şaşırdığını söyledi. Denizdeki cisimlerin önce otomobil lastiği sandığını belirten Bilecen, "Daha sonra dikkatlice baktığımda plastik boru olduğunu gördüm. Bu manzara İnebolu'ya yakışmıyor. Bunların temizlenmesi ve sorumluların cezalandırılması gerekir" dedi.

DHA