Kanalizasyon çukurunun içine uçtu!

Sancaktepe'de kanalizasyon çalışması yapılan yolda uyarı tabelasını fark etmeyen sürücünün kullandığı kamyonet, kanalizasyon çukuruna uçtu

Kanalizasyon çukurunun içine uçtu!
18 Nisan 2013 Perşembe 10:27 tarihinde eklendi.

 

Kaza 00.40 sıralarında Sancaktepe Abdurrahman Gazi Mahallesi Bahadır Caddesi üzerinde meydana geldi.
 
UYARI TABELASINI FARK ETMEDİ
 
İddiaya göre ismi öğrenilemeyen ve kazadan sonra olay yerinden kaçtığı ileri sürülen sürücü 34 GH 8460 plakalı kamyoneti ile yolda ilerlerken, İSKİ’nin kanalizasyon çalışması yaptığı caddede uyarı tabelasını fark etmedi. Kamyonet çalışmalarının sürdüğü yaklaşık 5 metre derinliğindeki çukura uçtu.
Kazada araç içerisinde bulunan Osman Boyraz ile Zeynep Onar sıkıştı. Şoför ise kendi imkanlarıyla araçtan çıkarak kaçtı. Yaralılar, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılarak ambulansla Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.
Zeynep Onar’ın vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu, Osman Boyraz’ın ise kazayı hafif yaralı olarak atlattığı öğrenildi. Öte yandan yaralıların olay yerine gelen bir yakını panik halinde çukura inerek araçta bir şeyler aradı.
 
SÜRÜCÜ KAZADAN SONRA KAÇTI
 
Görgü tanığı bir kişi, "Köpeklerin havlamasına uyandık. Geldiğimizde aracın çukura uçtuğunu gördük. Hemen polisi itfaiyeyi aradık. Şoför araçtan çıkarak kaçıp gitti. Kazada bir kadın bir erkek yaralı çıkarıldı. Uyarı tabelası sürekli burada duruyordu." dedi.
 
Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, kazadan sonra olay yerinden kaçtığı iddia edilen sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.