Kandıra sahilleri cıvıl cıvıl

Kocaeli'nin Karadeniz'e kıyısı olan Kandıra İlçesi sahillerindeki plajlar, havaların da aşırı sıcak gitmesi nedeniyle serinlemek isteyenlerle dolup- taşıyor. Bazı plaj bölgelerinde havlu serecek yer kalmadı.

Kandıra sahilleri cıvıl cıvıl
02 Ağustos 2014 Cumartesi 11:09 tarihinde eklendi.
İstanbul, Sakarya ve Bursa'dan birçok tatilcinin de tercih ettiği ve 'Kocaeli'nin Bodrum'u olarak adlandırılan sahiller bayramdan bu yana serginlemek isteyenlerin akınına uğruyor. Karadeniz sahilindeki Kandıra İlçesi'ne bağlı Kerpe, Kefken, Kovanağzı, Cebeci, Bağırganlı, Sarısu, gibi plaj bölgeleri yazlıkları olanların yanı sıra günü birlikçilerle haftanın her günü dolup taşıyor. Konaklama tesisi fazla olmadığından, bu bölgede yazlığı olanlar, pansiyon veya çadırlarda kalanlarla birlikte günü birlikçilerin akın ettiği sahillerde bazen havlu serecek yer bulunmuyor.  Almanya'dan ailesi ile birlikte yıllık izne geldiğini belirten Ahmet Keskin, şöyle dedi:
 
"Bayram tatilini yapmak için Türkiye'ye geldik. Kefken sahilini çok sevdiğimiz için her yıl burada tatil yapıyoruz. Burası Akdeniz ve Ege sahillerinden farksız. Yurt dışı yerine Türkiye'de tatil yapmak daha güzel."
 
Ankara'dan tatil yapmak için Kandıra sahilllerine geldiklerini anlatan Nermin Aksa, "Kefken'de 6 yıldır tatil yapıyoruz. Burada ya otel ya da pansiyonda kalıyoruz. Burada tatil yapmaktan keyif alıyoruz. Denizi ve doğası çok güzel bir yer. Bu hafta biraz kalabalık ama yine de burayı çok seviyoruz" diyerek burada mutlu olduklarını söyledi. 

DHA