Kansere çare mi buldu?

KOSOVALI biyokimyacı araştırmacı Aytene Krasniçi 'Nt-41' isimli kansere alternatif çözüm bulduğunu iddia etti.

Kansere çare mi buldu?
05 Şubat 2015 Perşembe 22:41 tarihinde eklendi, 1.175 kez okundu.
Kosova basınında uzun zamandır gündemden düşmeyen ve televizyon kanallarının sağlık programlarına konuk olan Aytene Krasniçi, elde ettiği ilaç sayesinde hastalarında ve klinik araştırmalarda bu ilacın bağışıklık sistemini güçlendirdiğini ve birçok hastalığa etki ettiğini gördüklerini söyledi. Hrasniçi, "İlacın kanser hücrelerini de yok ettiğini ve kanser çeşitlerinin çoğunu tedavi ettiğini özellikle beyin, ciğer, prostat ve değişik organlarda etki gösterdiğini gördük" dedi. 
 
Geçtiğimiz hafta Kosova Başbakanı İsa Mustafa'nın da ziyaret ettiği Krasniçi, "Dünyanın her tarafından hastalarım var, özellikle dünyanın her tarafında olan Arnavutlar bu keşifle büyük bir onur duymaktalar. Kosovalı hastalar muayene olmak için Türkiye'ye gitmektedirler, Türk doktorlar bu ilacın etkilerini görmüş ve beni şaşırtan şekilde daha önce Başbakan olan ve bugün de Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı tarafından bir davet geldi. O benim Kosova'mın fakir olduğunu biliyor o yüzden bir fabrikanın yapılması için ilgi gösterdi ancak yasal altyapı olmadığından ve diğer sebeplerden dolayı o fabrikanın Türkiye'de kurulmasını önermiş. Dünyanın her tarafından hastalarım var özellikle dünyanın her tarafında olan Arnavutlar. Ben bu ilacın hammaddesini Türkiye'den olmasını düşünüyorum çünkü bu ilaç hasta bitkilerle olmaz, ilaçlar da bizler gibi hastalanır, ben bunun için müteşekkirim ve ne olacağın göreceğiz. Ben Kosova sınırları ve dışında bana yardım etmek isteyen herkese açığım" diye konuştu. Krasniçi açıklamalarını şöyle sürdürdü:
 
"Dünyadaki diğer ilaçlar gibi klinik testlerde bunun diğer hastalıklarda nasıl tepki gösterdiğine bakılır. İlk önce bunu bakterilerde denedik ve bunun gram negatif ve gram pozitif bakterilerinin hepsini yok ettiğini gördük. Hastalarda ve klinik araştırmalarda bu ilacın bağışıklık sistemini güçlendirdiğini ve birçok hastalığa etki ettiğini gördük, hatta son zamanlarda kanser hücrelerini de yok ettiğini ve kanser çeşitlerinin çoğunu tedavi ettiğini özellikle beyin, ciğer, prostat ve değişik organlarda etki gösterdiğini gördük. Ben değişik uzman kurumlardan yardım istedim çünkü Kosova'da uygun laboratuar yok özellikle böyle yeni keşfedilmiş bir şey için hiç yok. Şansım vardı ki Kosova'da değişik uluslararası misyonlar vardı. Onlar arasında Amerikanlar ve Almanlar bu ilacın etkileri konusuna daha profesyonelce yaklaştılar. Ben ilacın Balkan ülkeleri dışında özellikle Avrupa'da bir kaç devlette sertifikalanmasını başardım. Çok ağır şartlarda çalışmaktayım çünkü Kosova'da yasa eksikliği var ayrıca icat alışkanlığımız yok. Oysa ki bu ilaç, tıp ya da farmakope dünyasında büyük bir dönüm noktası oluşturmuştur."
 
DÜNYANIN HER YERİNDEN HASTA AKIN EDİYOR
 
Prizren'deki evinde çalışmalarını sürdüren Krasniçi, dünyanın dört bir köşesinden gelen hastalarını burada muayene ediyor. Çok sayıda sağlık çalışanının bulunduğu ofise dünyadan ve Kosova'nın birçok şehrinden hastalar akın ediyor. 
 
Kosova'nın Vuçitrn şehrinden gelen Hüsen Bunyaku, "Vuçitrn'dan geldik buraya eşimi getirdim altı ay hastanede kaldı doktorlar ümidini kesti, doktoru duyduk ve buraya geldik inşallah sağlık buluruz" dedi.