Kar kütlesi tavanı çökertti

Karaman'da oto galeciler sitesinde 8 bitişik işyerinin önündeki sundurma olarak tabir edilen saç tavan, kar kütlesinin ağırlığının etkisiyle çöktü. Tavanın çökmesiyle park halindeki 20 araç hasar gördü.

Kar kütlesi tavanı çökertti
26 Kasım 2014 Çarşamba 15:16 tarihinde eklendi.
Olay, dün saat 23.00 sıralarında Karaman- Konya karayolu üzerinde bulunan Karamanoğlu Mehmet Bey Oto Galericiler Sitesi'nin C Blok'unda meydana geldi. Sitenin güvenlik görevlileri büyük bir gürültü duydu. Gürültünün geldiği C Blok'a ulaşan güvenlik görevlileri 8 bitişik işyerinin önündeki açık alanda bulunan ve sundurma olarak tabir edilen saç tavan kar kütlesinin ağırlığının etkisiyle çöktüğünü fark etti. Tavanın çökmesiyle park halindeki 20 araç hasar gördü. Zarar görmeyen bazı araçlar ise haber verilip olay yerine gelen iş yeri sahipleri tarafından alandan uzaklaştırıldı. Çöken tavan ise iş makinası yardımıyla bulunduğu alandan sökülmeye çalışıldı.
 
Karamanoğlu Mehmet Bey Oto Galericileri Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Beydili, "Öncelikle üzgünüz. Galerimizde hiç beklemediğimiz bir olayı yaşadık. İşyerlerimizdeki arkadaşlarımız bu olayın ardından zarara uğradılar. Tabi bu bir doğal kaza, ama bunun nedenini de araştırıp sorgulayacağız." dedi.