Kar tatiline ilginç teşekkür mesajları

Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların 4 gün tatil edilmesi haberini sosyal medyadan duyurmasının ardından, öğrenciler ilginç mesajlarla teşekkür etti.

Kar tatiline ilginç teşekkür mesajları
10 Ocak 2013 Perşembe 22:33 tarihinde eklendi.

 

Niğde'de 4 gündür devam eden yoğun kar yağışının ardından Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü eğitime 4 gün ara verilmesi haberini Facebook ve Twitter üzerinden duyurdu. Bunun üzerine öğrenciler ilginç mesajlarla sosyal medya üzerinden Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkür etti. Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, öğrencilerden gelen mesajları olumlu karşıladıklarını ve hiçbir rahatsızlık duymadıklarını belirterek, "Kar tatili haberinin öğrencilerin en çok ilgisini çeken haber. Kar tatili haberlerini sitemizden duyuruyoruz ve öğrencilerimiz bize geri dönüyor ilginç mesajlar atıyor. Örnek olarak bir kaçını paylaşacak olursak. 'Adamın dibisin', 'Sevap Point kazandınız' diyorlar. Bunlar bizim yeni duyduğumuz şeyler. Bu anlamda herhangi bir rahatsızlık duymuyoruz aksine memnun oluyoruz. Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak sosyal medyayı aktif olarak kullanmak istiyoruz" dedi.
 
Öğrencilerin Twitter ve Facebook hesapları olduğunu kaydeden Ekici, "Öğrencilerimiz ciddi manada bir gelişim içerisindeler. Biz de onlara öncülük yapmak ve eğitimin bu safhasını kullanmak istiyoruz. Bu manada Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Facebook ve twitterı aktif olarak kullanıyoruz. Her türlü mesajımızı her türlü duyuruyu anında öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve kamuoyuna duyuruyoruz. Son 4 günlük kar tatili sebebiyle sayfamızda ciddi bir artış oldu. Aynı zamanda Milli Eğitim Müdürlüğümüzün resmi sayfası günde 30 bin 40 bin takipçi alıyor. Facebookta 4 bine yakın takipçimiz var. Öğrencilerimiz kar tatili haberlerini erken alabilmek için takip ediyor. Sosyal medyanın gücünü biz biliyoruz, önemsiyoruz ve ciddi anlamda kullanmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimiz özgür birer birey olarak yetişsin istiyoruz. Son olarak Milli Eğitim Bakanlığımızın paradigma değişikliği var anlayışlarımızı değiştiriyoruz" diye konuştu.

DHA