'Kara kartal'dan anlamlı ziyaret

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba ve futbolcu Oğuzhan Özyakup, ''Omurilik Felçlileri Derneği''ni ziyaret etti.

14 Aralık 2012 Cuma 20:52 tarihinde eklendi.

 

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında yarın Gençlerbirliği'ne konuk olacak Beşiktaş'ı temsilen Aybaba ve Oğuzhan, Ankara Yenimahalle Belediyesi Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü'nden (AYBESK) ampute futbol takımı, tekerlekli sandalye basketbol takımı oyuncuları ve birçok engelli vatandaş ile bir araya geldi. Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) Ankara Şubesi'nde düzenlenen etkinliğe Uluslararası Omurilik Felçlileri Derneği Genel Başkanı Yıldırım Yılmazoğlu da katıldı.
 
Beşiktaş Kongre Üyesi de olan Yılmazoğlu, engelli taraftarların da ''Feda'' kampanyasına katılmak istediğini ve bu etkinlikle de bunu gerçekleştirdiklerini ifade ederek, başta Aybaba ve Oğuzhan olmak üzere Beşiktaş Futbol Takımı ile etkinliğe gelen engelli sporcu ve vatandaşlara teşekkür etti.
 
Teknik direktör Samet Aybaba ise ''Amacımız engelli arkadaşları ziyaret etmekti. Onlar için buradayız'' dedi ve futbolcular tarafından imzalanmış Beşiktaş formasını Yılmazoğlu'na takdim etti.
 
Samet Aybaba ve futbolcu Oğuzhan Özyakup, etkinlikte, taraftarlarla fotoğraf çektirdi ve ''Feda'' yazan tişörtler ile Beşiktaş formalarını imzaladı. Engelli taraftarlarla özellikle de çocuklarla ilgilenen Aybaba, bir hayranıyla da telefonda konuştu.